Kaldi Weert

Dinerbon Weert Kaldi Weert
Adres
Beekstraat 1
6001GG Weert
Telefoon
0495 452313

Geniet jij ook zo van een heerlijk kopje thee of koffie? Ga dan met je Dinerbon naar koffie- en theespeciaalzaak Kaldi Weert aan de Beekstraat 1. Hier kan je kwaliteitskoffie en -thee proeven onder het genot van zoete lekkernijen of een lunch met smakelijk belegde broodjes. Naast koffie en thee ruiken en proeven, kan je hier de koffie- en theeproducten die je goed smaken ook kopen voor thuis. Of wil je graag advies over de espressomachines die hier samen met de accessoires te koop worden aangeboden? Je bent van harte welkom in deze stijlvolle koffiebar met terras, waar een rustige, warme sfeer heerst.

Kaldi Weert maakt deel uit van een keten met tientallen koffie- en theespeciaalzaken, waar koffie en thee al snel een hip imago hebben gekregen. De Nederlandse onderneming heeft niet alleen vestigingen in Nederland, maar ook in Denemarken en China. Besteed je Dinercheque hier voor een kop koffie of thee, die gezet worden met eersteklas systemen. Een stukje versgebakken taart, koekjes of chocola erbij en je waant je in de zevende hemel! Ook kan je bijpassende likeuren of siropen ontdekken. Wil je hier graag je lunch gebruiken, dan zijn er bovendien verse broodjes bereid met lokale en huisgemaakte producten. Zo zorgen lokale leveranciers voor hoogwaardig brood, boter en beleg. Dat is puur genieten!

Thee- en koffiebar Kaldi in Weert baseert zich op een uniek horecaconcept. Je kan hier bijna alle dagen terecht om met je Dinercheque goede thee of koffie te komen drinken en te genieten van appeltaart, cheesecake of een heerlijk broodje. Daarnaast kan je ook advies krijgen over de thee of koffie die je zou willen aanschaffen om thuis te drinken. De winkel biedt alles wat je nodig hebt voor het zetten van de perfecte kop koffie of thee, zoals hoogwaardige koffiemachines, onderhoudsartikelen en een collectie porselein. Ook voor relatiegeschenken en cadeaus kan je hier gezellig rondsnuffelen. Een mooie gelegenheid om met je Dinerbon in de fascinerende wereld van de koffie en thee te duiken en met al je zintuigen te beleven!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10