Porta Mosa

Dinerbon Weert Porta Mosa
Adres
Maaspoort 31
6006 AK Weert
Telefoon
0495 - 54 72 83
Dinerbon Weert Porta Mosa
Dinerbon Weert Porta Mosa
Dinerbon Weert Porta Mosa

Met uw Diner Cadeau Dinerbon 'gewoon lekker tafelen op z'n Italiaans', dan moet u bij Ristorante Porta Mosa in Weert zijn. Hier luidt het motto: gastvrij, gezellig en gemoedelijk. Wees welkom!

In ons restaurant aan de Maaspoort 31 in Weert nemen we u mee op een culinaire reis door Italië. U geniet van heerlijke gerechten vergezeld met pure Italiaanse wijnen. En na een heerlijk diner adviseren wij u onze zelf gemaakte Limoncello te proberen. Porta Mosa - of te wel - Maaspoort - bestaat al meer dan 19 jaar en is opgericht door Italiaan Nicola Balzano. Nicola is opgegroeid in Bari in Zuid Italië. In Venetië leerde Nicola de fijne kneepjes van de Italiaanse keuken. Per toeval kwam hij in 1973 in Nederland terecht waar hij verliefd werd. Uiteindelijk is hier nooit meer weg gegaan. En gelukkig maar, want nu laat hij al 19 jaar de mensen in de omgeving van Weert (en ver daarbuiten) genieten van al het moois wat Italië te bieden heeft. In het sfeervolle restaurant met een mooie open keuken laat hij u niet alleen proeven maar ook zien hoe de Italiaanse keuken werkt. De attente bediening vertelt u hier ook graag meer over. En uw avond is helemaal compleet als u deze afrekent met uw Dinercheque!

Naast onze heerlijke diners kunt u bij Porta Mosa ook twee keer per jaar genieten alsof u op vakantie bent. Wij laten dan live artiesten uit Italië komen die prachtige muziek maken terwijl u geniet van speciale gerechten zoals ossobuco, frutti di mare en andere verse producten uit de streek Bari.  

Bij Ristorante Porta Mosa in Weert kunt u met uw Dinerbon echt Italiaans genieten. Wij hopen u snel te zien! Ook met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10