Restaurant Archie's

Dinerbon Weert Restaurant Archie's
Adres
Maaspoort 38
6001 BR Weert
Telefoon
049 5587185
Dinerbon Weert Restaurant Archie's
Dinerbon Weert Restaurant Archie's

Zin is een tropisch culinair uitje? Dan is Caribisch Restaurant Archie in Weert ‘the place to be’. Je vindt deze eetgelegenheid aan de Maaspoort 38. Je herkent het restaurant gemakkelijk aan de opvallend grote houten surfplank boven de toegangsdeur. Kom je met de auto, dan kun je gratis je auto in de nabije omgeving van Archie parkeren. Eenmaal binnen zal het je opvallen dat dit knusse etablissement dankzij het opvallende kleurgebruik een en al vrolijkheid uitstraalt. Grappig detail: oude vinyl langspeelplaten krijgen er een tweede leven als placemat. Op maandag en van woensdag tot en met zaterdag is Caribisch Restaurant Archie vanaf 6 uur ‘s avonds geopend. Op zondag kun je er al vanaf 5 uur met je dinerbon of dinercheque terecht. Op alle openingsdagen sluit het restaurant om kwart voor 12 ‘s avonds haar deuren. Elke dinsdag is Archie gesloten.

Archie is overigens niet een naam die zomaar willekeurig voor dit restaurant is gekozen. Het is de naam van de eigenaar en chef-kok van de zaak. Samen met de vriendelijke bediening zorgt hij ervoor dat je een ronduit gezellige en smakelijke avond tegemoet kunt zien. Je kunt je tropische smulpartij bijvoorbeeld van start laten gaan met een soepje of een warm voorgerecht, zoals topo gigolo, een papillotte van zeeduivel, gevuld met zeewier en paprika. Voor wat betreft het hoofdmenu biedt Archie je een ruime keus uit tal van overheerlijke vlees- en visgerechten. Er is op de menukaart zelfs een speciaal gedeelte aan kipgerechten gewijd, die in veel gevallen volgens het originele recept van Tante Door worden bereid. Geef je de voorkeur aan vegetarisch eten? Ook dan ben je bij Archie aan het juiste adres. Op de menukaart staan namelijk meerdere smakelijk vegetarische hoofdgerechten, die stuk voor stuk absoluut het proberen waard zijn.

Nadat je de hele avond volop van de warme gastvrijheid en het lekkere eten en drinken in Caribisch Restaurant Archie hebt genoten, breekt natuurlijk het moment aan dat je je rekening moet gaan betalen. Op dat moment kun je voor het betalen van het openstaande bedrag uiteraard gewoon het saldo van je dinercheque of dinerbon benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10