Restaurant Caribean

Dinerbon Weert Restaurant Caribean
Adres
Maaspoort 38
6001 BR Weert
Telefoon
049 5587185
Dinerbon Weert Restaurant Caribean
Dinerbon Weert Restaurant Caribean
Dinerbon Weert Restaurant Caribean

Wil je je eens in tropische sferen begeven en daarbij ook genieten van een fantastische tropische keuken? Dan moet je je Dinerbon meenemen naar Restaurant Caribean. Het restaurant heette eerst Restaurant Archie's, vernoemd naar de eigenaar, maar is nu omgedoopt naar Restaurant Caribean, zodat je weet wat je kunt verwachten. Bij Restaurant Caribean geniet je in een sfeervolle ambiance met op de achtergrond Caribische muziek, een gezellige service en uitstekend eten. Je bent ook daadwerkelijk echt een avondje uit en tevens is het de perfect gelegenheid om je Dinercheque in te wisselen.

Lunchen bij Restaurant Caribean

Naast uitgebreid dineren, geniet je bij Restaurant Caribean ook van de lunch. En natuurlijk is ook de lunch in Caribische sferen voor een zeer gunstige prijs. Neem je een ‘Johnny Cake’, dan krijg je een klein gefrituurd broodje, met een keuze van verschillende beleg, zoals kaas, ham of een combinatie hiervan of kip of kabeljauw. Je kunt ook kiezen voor Pan Sera, een Antilliaans plat broodje met ham, kaas of gebakken ei. Andere Antilliaanse broodjes zijn hier ook te eten met een grotere keuze in beleg, zoals varkensvlees, kip, spek, stoba (stoofvlees), kabeljauw of garnalen. En natuurlijk kun je ook kiezen voor vegetarisch beleg, zoals een broodje vego. De lunch bij Restaurant Carbibean is zeker de inzet van je Dinerbon waard.

Dineren bij Restaurant Caribean

Wanneer je aan de Cariben denkt, dan weet je dat daar veel vis gegeten wordt. Visgerechten nemen een belangrijk plaats in op de menukaart van Restaurant Caribean. Maar er zijn ook andere vleesgerechten, want ook kip wordt veel op de Cariben gegeten. De voorgerechten bestaan uit warme voorgerechten of soep, zoals uiensoep, groentensoep of een garnalensoep. De warme voorgerechten bestaan uit diverse Caribische groeten met eventueel kip of vis. Wil je als hoofdgerecht kip? Dan heb je de keuze uit drie kipgerechten, met onder andere kousenband en heerlijke sausen, zoals kokosmelksaus of tuinkruidensaus. De keuze in visgerechten is wat groter en er zitten enkele bijzondere vissoorten bij, zoals witte haai, maar ook kabeljauw, kreeft, roodbaars of scampi's. Maar er is nog meer keuze uit vlees, zoals ossenhaas en geitenvlees. Ook vegetariers kunnen hun Dinercheque meenemen naar Restaurant Caribean, want er staan diverse vegetarische gerechten op de kaart.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10