Restaurant De Griekse Keuken

Dinerbon Weert Restaurant De Griekse Keuken
Adres
Langstraat 48
6001CW Weert
Telefoon
049 554 17 26
Dinerbon Weert Restaurant De Griekse Keuken

Aan de Langstraat in Weert vindt u restaurant ‘De Griekse Keuken’, zoals de naam al doet vermoeden is dit een restaurant waar u met vrienden, familie of collega’s heerlijk kunt komen genieten van de traditionele Griekse cuisine. Houdt u wel van een goede Griekse maaltijd of wilt u graag de Griekse keuken ontdekken? Dan hebben wij goed nieuws voor u want u kunt vanaf nu ook met uw dinerbon betalen bij restaurant ‘De Griekse Keuken’! Het restaurant is de perfecte plek om na een dag het mooie Weert te verkennen neer te strijken en weer helemaal op te laden. De omgeving van Weert is prachtig en biedt ruime mogelijkheden om te wandelen, fietsen of andere activiteiten te ondernemen.

Wanneer u met uw dinercheque onbeperkt wilt genieten van al het lekkers dat de Griekse keuken te bieden heeft dan kunt u deelnemen aan het ‘All you can Griek’ – concept. Voor € 25,00 kunt u dan twee uur lang genieten van een selectie van de meer dan vijftig koude en warme gerechten van de kaart. Wat dacht u bijvoorbeeld van Kolokithokeftedes? Dit zijn vegetarische balletjes van courgettes, groenten en feta. Een echte klassieker zijn ook de Dolmadakia, druivenbladeren gevuld met rijst en gehakt. Bij elk gerecht hoort natuurlijk ook een portie Skordopsomo; knoflookbrood met olijfolie en oregano.

Voor een avond onvervalst Grieks genieten in Weert bent u dus van harte welkom met uw dinerbon bij restaurant ‘De Griekse Keuken’. Hopelijk tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10