Restaurant Munten

Dinerbon Weert Restaurant Munten
Adres
Wilhelminasingel 276
6001GV Weert
Telefoon
0495-531057
Dinerbon Weert Restaurant Munten
Dinerbon Weert Restaurant Munten

Het gezellige restaurant Munten is in het Limburgse Weert gevestigd. De eigenaren willen hun restaurant graag kleinschalig houden, veel kwaliteit bieden en persoonlijke service geven. Het moet voelen alsof je thuis bent. Het restaurant is onderdeel van hostellerie Munten, wat bestaat uit een hotel, eetcafé en restaurant. Dit alles is gevestigd in een voormalig Penitentenklooster en is nu ook een monumentaal pand.

 

Het tafeltjes waar u aan plaatsneemt wanneer u komt eten bij restaurant Munten staan in de serre. Als u hier zit, kijkt u uit op de stadstuin van het oude klooster. Het eten wordt met veel vakmanschap bereid. Verder is het leuk dat ze veel streekproducten gebruiken. Zo komen bijvoorbeeld Limburgse asperges vaak op de kaart voor. Daarnaast is er keuze uit verschillende arrangementen. U kunt een 2, 3, 4 of 5 gangen menu. Bij de eerste twee keuzes kunt u zelf uw gerechten uitkiezen, vanaf een 4 gangen menu staan de gerechten vast. Wanneer u meer gangen wil eten is dit ook mogelijk, want er is ook een 5 of 7 gangen amusediner te bestellen.

 

Aan wat voor gerechten kunt u dan denken? Bij de voorgerechten kunt u bijvoorbeeld een carpaccio of een salade bestellen, bij de tussengerechten een aspergesoep of een koontje van livar. De hoofdgerechten zijn onder andere rosé gebraden kalf of een lamsfilet. Als u hierna nog trek heeft in een dessert, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kaasjes, witte chocolade of een verrassingsdessert.

 

Als van deze gerechten u het water al in de mond loopt, aarzel dan niet en ga eens eten bij restaurant Munten in Weert. Een bijkomend voordeel is ook dat zij de dinerbon en de dinercheque aannemen. Want waar persoonlijke service, kwaliteit en vakmanschap centraal staat, daar weet je zeker dat je je thuis gaat voelen. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag. Van 17:30 (en op zaterdag vanaf 17:00) tot 22:00 kunt u komen dineren. Lunchen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 11:30 en 15:00.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10