Restaurant Twee

Dinerbon Weert Restaurant Twee
Adres
Heugterbroekdijk 2
6003RB Weert
Telefoon
0495 - 525 024
Dinerbon Weert Restaurant Twee
Dinerbon Weert Restaurant Twee
Dinerbon Weert Restaurant Twee

Restaurant Twee is gelegen in het gezellige dorpje Laar, aan de rand van het Limburgse Weert. Als u van lekker eten en de smaken van het seizoen houdt, bent u bij Restaurant Twee aan het goede adres. Het is ook mogelijk om uw Dinerbon hier te verzilveren. Het restaurant is onderdeel van een hotel, maar gasten hoeven geen hotelgast te zijn om gezellig te komen eten. Ook u bent van harte welkom! Restaurant Twee is geopend op woensdag tot en met zondag tot 22:00.

Het enthousiaste keuken- en bedieningsteam staat voor u klaar om u en uw tafelgenoten helemaal in de watten te leggen. Ook gasten met een Dinercheque zijn van harte welkom! Restaurant Twee heeft de karakteristieke uitstraling van een oude dorpsherberg, maar dan wel met strakke en eigentijdse details. De chef-kok werkt uitsluitend met seizoensgebonden en dagverse specialiteiten, verwerkt in een wisselend menu. Ze komen u aan tafel vertellen uit welke gerechten u vandaag kunt kiezen. Wilt u uitgebreid dineren met uw Dinerbon? Ga dan voor het driegangenmenu van €35 of voor het surprise vijfgangenmenu van €47,50. Uw diner valt dan volledig in de handen van de chef! Een mooi glas wijn maakt de avond compleet.

De meeste gerechten worden a la minute bereid. Dit maakt het mogelijk om rekening te houden met dieetwensen en allergieën. Bent u bewust bezig met een gezonde levensstijl? Ook dan kunt u bij Restaurant Twee terecht met uw Dinerbon. Vraag hier gerust naar bij de vriendelijke bediening!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10