Rudy's lunch & diner Weert

Dinerbon Weert Rudy's lunch & diner Weert
Adres
Hoogstraat 8
6001 EV Weert
Telefoon
0495 769010
Dinerbon Weert Rudy's lunch & diner Weert
Dinerbon Weert Rudy's lunch & diner Weert

Bij Rudy's Lunch & Diner Weert eet je de lekkerste hamburgers van heel Nederland. Het restaurant is de tweede vestiging van dit concept en vind je in hartje Weert.

Het restaurant is geïnspireerd op het typische American Diner concept, hierbij ligt de nadruk op verse ingredienten en kwaliteit.

 

Je kunt bijvoorbeeld je eigen burger samenstellen, je hebt keuze uit diverse soorten vlees, toppings, sauzen en bijgerechten. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. En natuurlijk betaal je met de Dinerbon!

Ben je niet zo van de hamburgers, maar eet je liever wat anders? Ook dan kan je uitstekend je Dinercheque hier uitgeven.

 

Ze hebben namelijk ook andere heerlijke vleesgerechten van de grill, zoals spare ribs, pulled pork, steaks en Buffalo chicken wings. Ga je liever voor een dagje vis, kies dan de fish 'n chips. Maak je diner helemaal luxe door één van de geliefde voorgerechten te kiezen, bijvoorbeeld smoked chicken quesadilla’s of een heerlijk huisgemaakte soep.

 

Zoals de naam van het restaurant verklapt, kan je hier ook terecht voor een lunch. Ook je Dinerbon mag je gerust uitgeven aan een lunch.

De fijne ambiance en het voortreffelijke eten zorgt voor een maaltijd om niet te vergeten. Eenmaal geweest bij Rudy's Lunch & Diner Weert en je wilt vast en zeker nog eens terugkomen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10