Brasserie De Huiskamer

Dinerbon Well Brasserie De Huiskamer
Adres
Kevelaarsedijk 6
5855 GC Well
Telefoon
0478-503179

Brasserie De Huiskamer is gevestigd aan de Kevelaarsedijk in Well. Bij deze gezellige brasserie kunt u nu uitstekend terecht met uw dinercheque! De oorspronkelijke naam de ‘brasserie’ komt van het Duitse ‘Brauhaus’, dit waren vroeger brouwerijen waar het bier kon worden geconsumeerd. In De Huiskamer kunt u ook zeker genieten van heerlijke bieren, maar dat niet alleen! Er zijn natuurlijk ook genoeg andere soorten dranken, maar ook verschillende heerlijke gerechten. Wat kenmerkend is aan een brasserie is dat u er steeds hetzelfde kunt eten, dit zijn ook wel de bekende dagschotels. Het personeel van Brasserie De Huiskamer is zeer vriendelijk, zij helpen u ook graag met adviezen geven over verschillende soorten gerechten.

In de keuken worden de zo bekende en overheerlijke dagschotel bereid. Dat wordt niet zomaar gedaan, er wordt namelijk veel passie en liefde aan de gerechten toegevoegd, zodat de kwaliteit van het eten sterk verhoogd! Voor uw dinerbon zult u daarom ook zeker uitstekende gerechten krijgen. Bij Brasserie De Huiskamer kunt u zowel lunchen als dineren. Er is dan ook een lunchkaar aanwezig, maar ook een menukaart voor het diner en een Maasduinenmenu. U kunt voor uw lunch heerlijke soorten belegde broodjes krijgen, maar ook soepen en salades. Verder zijn er ook verschillende heerlijke gerechten voor het diner, daarom moet u zeker eens langskomen om deze te ontdekken!

Maandag en dinsdag is de brasserie gesloten, maar de rest van de week vanaf 11:00 uur geopend. Kom langs en neem zeker uw dinercheque of dinerbon mee om deze te verzilveren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10