De Wellsche Hut Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag.

Dinerbon Well De Wellsche Hut Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag.
Adres
Wezerweg 13
5855 EM Well
Telefoon
0478 - 501546
Dinerbon Well De Wellsche Hut Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag.

Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag. 

De Wellsche Hut is één van de vele bijzondere restaurants waar u de Dinerbon kunt besteden. Het restaurant ligt in het Limburgse Well, een dorp dat vele oude verhalen en mythes kent. Ook De Wellsche Hut kent een rijke historie, maar helaas kunnen muren niet praten…. Wel kunt u er zes dagen per week terecht voor een lekker hapje en drankje! Ze zijn geopend tussen 10:00 en 20:00. Neem ook gerust uw Dinercheque mee naar dit gezellige restaurant.

De Wellsche Hut is de ideale plek voor de lekkere trek. Zo kunt u er traditionele Limburgse vlaai, Belgische wafels én verse pannenkoeken krijgen. Deze kunt u laten beleggen met talloze traditionele belegsoorten zoals spek, kaas, brie en honing, appel en rozijnen of warme kersen met ijs. Extra lekker is de Pizza Pannenkoek met chorizo, ui, olijven, kaas en oregano! U kunt ook met uw Dinerbon één van de andere lunchgerechten bestellen waaronder belegde broodjes, diverse soepen, frisse salades en warme schotels. Ook in de vroege avond kunt u komen eten bij De Wellsche Hut. Dan kunt u genieten van een heerlijk diner en een glaasje wijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een varkensschnitzel, black angus biefstuk of vegetarische loempia? De echte vleeseter kan onbeperkt spareribs komen eten in ruil voor de Dinercheque!

U vindt De Wellsche Hut pal aan de grens met Duitsland en is de perfecte tussenstop als u bent geland op vliegveld Weeze. Het is ook een leuk begin- of eindpunt van een fijne fietstocht door de prachtige Maasduinen. Geniet van een overheerlijke Hollandse maaltijd!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10