t Veerhuis

Dinerbon Wessem t Veerhuis
Adres
Polstraat 1
6019BL Wessem
Telefoon
0475 215926
Dinerbon Wessem t Veerhuis
Dinerbon Wessem t Veerhuis

Restaurant De Pont, voorheen ‘t Veerhuis, bevindt zich aan de Limburgse Maas in het voormalige veerhuis van Wessem. Dit veerhuis was in het verleden de wachtkamer voor een ieder die met de pont de Maas over wilde steken en kreeg uiteindelijk een uitgebreide horecafunctie toen de nabijgelegen brug was gerealiseerd. Inmiddels is het voor zowel mensen uit de regio alsook voor toeristen een geliefde pleisterplaats voor een hapje en een drankje. In principe bestaat De Pont vandaag de dag uit drie gedeelten. Ten eerste is er een eetcafé, waar je van woensdag tot en met zondag terecht kunt voor een snelle, maar lekkere hap. Ten tweede beschikt het etablissement over een groot terras aan de Maas waar het vooral op dagen met mooi weer goed toefen is en tenslotte is er het in 2019 volledig vernieuwde restaurant.

De Pont serveert gerechten, die bij voorkeur van streekproducten zijn gemaakt. En als het even kan zelfs van biologische streekproducten. Vrijwel alles wat aan de gasten van het restaurant geserveerd wordt is van eigen makelij. Omdat verse streekproducten de hoofdingrediënten van veel van de gerechten vormen en niet alles het hele jaar beschikbaar is, wordt de menukaart in de loop van het jaar een aantal keren aangepast. Op het menu van De Pont staan diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten met daarbij de vermelding welke wijn of biersoort je er het beste bij kunt drinken, zodat je smaakpapillen zo goed mogelijk worden verwend. Bij dit restaurant krijg je met je dinerbon of dinercheque letterlijk waar voor je geld. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van de gerechten die aan je geserveerd worden, maar ook vanwege het streven van De Pont om zo min mogelijk voedsel te verspillen. Weet je namelijk bij voorbaat al dat je een bepaald onderdeel van bijvoorbeeld een hoofdgerecht niet lust, dan wordt het op prijs gesteld dat je dat tijdens het bestellen al meldt, zodat het niet na afloop onaangeroerd in de afvalbak verdwijnt.

Is het na een heerlijke smulpartij tijd geworden om de rekening te betalen, dan biedt Restaurant De Pont je de mogelijkheid om het openstaande bedrag deels of volledig te voldoen met behulp van een dinercheque of dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10