In De Watertuin

Dinerbon Loosdrecht In De Watertuin
Adres
Oud Loosdrechtsedijk 185
1231LW Loosdrecht
Telefoon
035 5824105
Dinerbon Loosdrecht In De Watertuin
Dinerbon Loosdrecht In De Watertuin
Dinerbon Loosdrecht In De Watertuin
Dinerbon Loosdrecht In De Watertuin

Loosdrecht staat onder meer bekend om haar waterrijke omgeving. Restaurant In De Watertuin aan de Oud Loosdrechtsedijk 185 speelt daarop in door een horecaconcept aan te bieden, dat zowel bij Loosdrechters, toeristen, dagjesmensen en watersporters in de smaak valt. Het gezellige etablissement, waarin het vele gebruik van hout voor een warme ambiance zorgt, beschikt namelijk ook over een serre, een veranda én een terras aan de Loosdrechtse Plassen. De ruime keuze aan verschillende zitplaatsen zorgt ervoor dat het bij In De Watertuin het hele jaar goed toeven is. Aangezien de achterzijde van dit horecabedrijf aan de plaatselijke jachthaven grenst, kun je er desgewenst ook met je boot naartoe varen, want In De Watertuin beschikt over 16 eigen ligplaatsen. Het restaurant is elke maandag gesloten. Van dinsdag tot en met zondag kun je er van 10 uur ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

De chef-kok van dit etablissement is er maar wat trots op dat hij zijn gasten heerlijke streekproducten met eerlijke smaken mag serveren. Dit resulteert voor de lunch onder meer in Heeren van Loosdrecht croquetten, carpaccio van een Waterlands rund en een viscombinatie van gerookte Loosdrechtse paling. Voor wat betreft het diner biedt In De Watertuin je vanzelfsprekend volop a la carte keuzemogelijkheden, zodat je zelf je smakelijkste meergangendiner samen kunt stellen. Wil je daarbij kennismaken met smaaksensaties die de chef-kok voor je samen heeft bedacht, kies dan voor de Salade In De Watertuin als voorgerecht, In De Watertuin Spareribs als hoofdgerecht en het In De Watertuin koffieplankje als nagerecht. Geen zin in uitgebreid eten, maar je hebt wel lekkere trek? Ga dan voor een van de overheerlijke burgers die de keukenbrigade van dit restaurant voor je klaar kan maken. Naast het vaste menuaanbod biedt deze eetgelegenheid smulpapen ook wisselende keuzes aan middels bijvoorbeeld de soep van de dag en het broodje en de burger van de week.

Als je volop van de lekkernijen én de aangename ambiance van In De Watertuin hebt genoten en het moment is aangebroken om de rekening te betalen, dan kun je daar uiteraard zonder problemen het saldo van je dinercheque of je dinerbon voor benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10