Gossimijne Meijel

Dinerbon Meijel Gossimijne Meijel
Adres
Raadhuisplein 1
5768 AR Meijel
Telefoon
(077) 720 1707
Dinerbon Meijel Gossimijne Meijel
Dinerbon Meijel Gossimijne Meijel
Dinerbon Meijel Gossimijne Meijel
Dinerbon Meijel Gossimijne Meijel

Bent u toe aan een bourgondische ervaring? Kom dan gezellig langs bij Bistro Gossimijne in Meijel. Hier bent u aan het juiste adres voor een avond met goed eten, goede wijn en dat met goed gezelschap. Wees welkom met uw dinerbon of dinercheque en laat u door ons in de watten leggen.

Bij binnenkomst zult u gelijk merken dat u aan het goede adres bent voor een gezellige avond. Ons personeel zal u met open armen ontvangen en welkom heten. U kunt bij ons uw diner starten met een heerlijk aperitief met onze vers gebakken stokbrood met kruidenboter en Jamaicaanse dip of heerlijk gekruide focaccia. Daarna kunt u aanschuiven voor een voordelig drie gangen menu met bijvoorbeeld een carpaccio als voorgerecht, beef buffalo als hoofdgerecht en een heerlijke cheesecake als dessert. Van begin tot eind zult u genieten en verzorgen wij uw avond. Ook kinderen zijn van harte welkom bij ons en zullen hun vingers aflikken bij ons kindermenu. Kortom, verwacht bij ons een volledige culinaire beleving met gastvrije service.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Bistro Gossimijne in Meijel. Een bourgondische ervaring met voor iedereen wat wils. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque. Wij zijn zeven dagen per week geopend.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews