Buur Brakkenstein

Dinerbon Nijmegen Buur Brakkenstein
Adres
Deken Hensburchstraat 2
6525VJ Nijmegen
Telefoon
Buur Brakkenstein
Dinerbon Nijmegen Buur Brakkenstein
Dinerbon Nijmegen Buur Brakkenstein

Ons menu verveelt nooit, want onze chef heeft altijd nieuwe ideeën en zit niet graag stil. Daarom wisselen we onze gerechten regelmatig. Ook werken we zoveel mogelijk met ‘geredde groenten’: kromme komkommers, paprika’s met een vlekje, pompoenen met een plekje of te rechte bananen. Producten die de supermarkt niet halen ontvangen wij met open armen. Door een nauwe samenwerking met onze groenteleverancier is ongeveer 30% van de groenten die we gebruiken gered van een compleet onnodig einde op de vuilnisbelt. Je kunt bij ons ook terecht voor een lekker stukje vlees of vis, maar dan wel biologisch en in fijne porties. Dus: duurzaam en gezond, maar ook lekker.

Een mooie gerecht verdiend een dito drankje, en daarvoor ben je bij BUUR aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan speciaalbieren, waarbij de kleine, lokale brouwerijen goed vertegenwoordigd zijn. Onze wijnen zijn met veel zorg gekozen, voor ieder gerecht hebben wij een bijpassende wijn. En voor de liefhebber hebben we grote collectie aan bijzondere whisky’s, kijk op onze kaart of kom een keertje naar onze whiskyproeverij.

Heb je wat te vieren en wil je een borrel geven? Naast onze drankjes zijn ook onze borrelhapjes niet te versmaden, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Natuurlijk kan je ook hier de rekening voldoen met jouw Dinerbon of Dinercheque.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10