Landgoed Brakkesteyn

Dinerbon Nijmegen Landgoed Brakkesteyn
Adres
Driehuizerweg 285
6525 PL Nijmegen
Telefoon
024 3553949
Dinerbon Nijmegen Landgoed Brakkesteyn
Dinerbon Nijmegen Landgoed Brakkesteyn
Dinerbon Nijmegen Landgoed Brakkesteyn
Dinerbon Nijmegen Landgoed Brakkesteyn

Landgoed Brakkesteyn en het zich daarop bevindende Restaurant Beau bevinden zich aan de Driehuizenweg 285 in Nijmegen. Het landgoed kent z’n oorsprong in het jaar 1654 en was door de eeuwen heen vooral een plek waar welgestelde mensen woonden en werkten. Vandaag de dag fungeert het landgoed als evenementenlocatie en biedt het smulpapen de gelegenheid om bij Beau in een authentieke en luxe ambiance te genieten van een meer dan smakelijk hapjes en drankjes. De prachtige natuurlijk omgeving rondom het etablissement en het bijbehorende rustgevende terras maken het fraaie plaatje voor een geslaagd culinaire uitstapje compleet. Restaurant Beau is op maandag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er vanaf 12 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht.

De gerechten waarvan je bij Beau kunt smikkelen hebben hun oorsprong hoofdzakelijk in de Franse keuken, maar zijn op sommige punten gecombineerd met fijne Aziatische invloeden. Uiteraard kun je er in zo’n luxe ambiance op rekenen dat al het lekkers dat er aan je geserveerd wordt van absolute topkwaliteit is en dat de gerechten met passie en zorg door de chef-kok en zijn keukenbrigade zijn bereid. Beau beschikt over een lunch- en een dinerkaart waarop alle verschillende lekkernijen aan je gepresenteerd worden. Voor de lunch kun je er onder meer kiezen uit verschillende soepen, broodjes en salades, maar het is ook mogelijk om de culinaire touwtjes volledig uit handen te geven aan de chef-kok, zodat deze op basis van beschikbare seizoensproducten een verrukkelijke lunch in 2 of 3 gangen voor je samenstelt. Voor wat betreft het diner kun je bij Beau kiezen uit 3, 4 of 5 gangen waarbij je zelf volledig vrije a la carte keuze krijgt hoe je die gangen het smakelijkst in wilt vullen. Wil je je smaakpappillen met exclusievere gerechten verwennen? Ga dan voor de specials die je op de menukaart tegenkomt.

Aan het einde van je luxe verblijf bij Restaurant Beau op Landgoed Brakkesteyn ontkom je er vanzelfsprekend niet aan om de rekening voor alle overheerlijke dranken en spijzen die je er genuttigd hebt te betalen. Het is in dat kader ronduit aangenaam dat je daar gewoon (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor kunt benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 4 /10