Restaurant Beau

Dinerbon Nijmegen Restaurant Beau
Adres
Driehuizerweg 285
6525 PL Nijmegen
Telefoon
024 3553949
Dinerbon Nijmegen Restaurant Beau
Dinerbon Nijmegen Restaurant Beau
Dinerbon Nijmegen Restaurant Beau
Dinerbon Nijmegen Restaurant Beau

Restaurant Beau, gelegen op het Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen, is de perfecte plek om tot rust te komen. In de winter hangt er een gemoedelijke sfeer en in de zomer geniet je van de bijzonder groene omgeving op het terras. Je kan hier lunchen, dineren of borrelen. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag. Neem je Dinercheque mee en laat jezelf verwennen.

De gerechten zijn gebaseerd op de Franse keuken met een vleugje Aziatische invloeden. De koks zijn altijd op zoek naar nieuwe innovatieve gerechten en ze laten zich inspireren door de seizoenen. Om je een idee te geven wat je mag verwachten bij Beau een kleine greep uit de dinerkaart: Gebakken kreeft, Simmentaler ossenhaas en Risotto spinazie. Je kan kiezen voor een 3-,4- of 5-gangen menu. De gerechten zijn pure delicatesse, met zorg samengesteld en bereid. Met de Dinerbon betaal je dit luxe diner.

Ook in de middag kan je hier terecht voor een uitgebreide lunch. Laat je verassen door de chef en kies voor de Chef's lunch, verkrijgbaar als 2- en 3-gangen. De gerechten die de chef kiest zijn passend bij het seizoen. Liever zelf kiezen wat er op je bord komt? Ook geen probleem. Op de kaart staan verschillende soepen, broodjes en salades. Je lunch betaal je gerust met je Dinerbon.

Met kouder weer en regen kan je ook op het terras zitten, het is verwarmd en overdekt. Er heerst een Parijse sfeer, alsof je een paar dagen weg bent. Restaurant Beau is nog geen tien minuten verwijderd van het centrum van Nijmegen. Het ligt achter de Radboud Universiteit en het St. Radboud ziekenhuis. Je kan online reserveren voor zowel lunch als diner. Haal nu je Dinercheque uit de kast, nodig wat gezelschap uit, maak een reservering en geniet vanavond al van een heerlijk diner.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 4 /10