Herberg de Brabantse Kluis

Dinerbon Aarle-Rixtel Herberg de Brabantse Kluis
Adres
Kloosterdreef 8
5735SJ Aarle-Rixtel
Telefoon
049 2468110
Dinerbon Aarle-Rixtel Herberg de Brabantse Kluis
Dinerbon Aarle-Rixtel Herberg de Brabantse Kluis

Aan de rand van een prachtig cultuurlandschap in het mooie Brabant, waar het melkvee nog graast in de sappige weides en u in de verre omgeving slechts het groen van het landschap kunt ontwaren, vindt u een gastvrije herberg waar u met uw dinerbon welkom bent om te komen genieten van lunches, diners, heerlijke koffie en bovenal een zeer goede sfeer. We hebben het over Herberg de Brabantse Kluis, die in de schaduw ligt van het statige Missieklooster Heilig Bloed, een levendige thuisbasis voor vele kloosterzusters. Het is een unieke locatie en eigenaars Christa en Geert Migchels bouwden zelf deze oude kloosterboerderij om tot de sfeervolle herberg waar u nu met uw dinercheque goed kunt toeven.

De menukaart van het restaurant van de herberg heeft een aards en een hemels deel. Op de aardse kaart vindt u betaalbare en eerlijke gerechten zonder teveel franje. Hierbij kunt u denken aan een sappige biefstuk, een lekker bord mixed grill of een lekker stukje verse vis. Ook kunt u bijvoorbeeld een ambachtelijk bereide pannenkoek verkrijgen. Met uw dinerbon kunt u echter ook gerechten bestellen van de hemelse kaart, waarop gerechten staan waarbij de chef zich werkelijk helemaal laat gaan. Het zijn tongstrelende en verassende creaties die u het idee geven dat u in een sterrenrestaurant aan het dineren bent. Beide kaarten hebben de overeenkomst dat alle gerechten worden bereid van de beste verse ingrediënten en met een toegewijd vakmanschap.

Laat u verassen in dit bijzondere restaurant en maak een keuze tussen de aardse en de hemelse ervaring. Uw dinercheque is bij Herberg de Brabantse Kluis goed besteed wanneer u ambachtelijke gerechten in een unieke setting kunt waarderen. Het team van de Brabantse Kluis hoopt u spoedig te mogen verwelkomen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10