Baron Belhamel

Dinerbon Alphen Baron Belhamel
Adres
Raadhuisstraat 13
5121AK Alphen
Telefoon
013 5081011
Dinerbon Alphen Baron Belhamel
Dinerbon Alphen Baron Belhamel
Dinerbon Alphen Baron Belhamel
Dinerbon Alphen Baron Belhamel

Bij Baron Belhamel in Alphen aan de Rijn kun je veel eten voor weinig geld. Centraal staat bij Baron Belhamel het concept 'All you can eat, 60 gerechtjes'. Inderdaad, hier kun je je Dinerbon inwisselen voor onbeperkt eten voor een vast bedrag en je hebt de keuze uit maar liefst 60 gerechtjes. Je hoeft niet per gerecht op de prijs te letten, want je betaald maar één vast bedrag. Leuk is ook dat je gezellig met een groep gerechtjes kunt uitwisselen in een leuke ambiance. Daarnaast kun je met je Dinercheque ook bij Baron Belhamel terecht voor verschillende arrangementen, zoals bruiloft, feest of een zakelijke gelegenheid. Je kunt Baron Belhamel ook de catering laten verzorgen als je een feestje thuis hebt.

All you can eat, 60 gerechtjes

De formule 'All you can eat, 60 gerechtjes' is razend populair en biedt jou en je medegasten om goedkoop en lekker uit eten te gaan. Je stelt zo met je Dinerbon voor maar € 29,95 per persoon je eigen menu samen. Wat is nu de keuze die je hebt? Je hebt de keuze uit 20 voorgerechtjes, 25 hoofdgerechtjes en 15 nagerechtjes. Per gang bestel je twee gerechtjes en dit kun je de gehele avond herhalen. Zo wordt uit eten gaan extra leuk, want je bent niet gebonden aan een bepaald menu of gerecht. Alle 60 gerechtjes zijn mooi klein, zodat je zoveel mogelijk gerechtjes kunt uitproberen. Wil je niet niet meedoen met dit concept, dan mag je ook a la carte eten. Alle gangen die je dan besteld hebben een vaste prijs.

Arrangementen

Een feestje, een bruiloft, een koffietafel of een borrel te organiseren? Baron Belhamel heeft zalen waar je perfect met je gasten terecht kunt en waar je je optimaal kunt laten verzorgen met allerlei eten en drinken. Baran Belhamel heeft voor elke gelegenheid verschillende arrangementen die je met je Dinercheque kunt boeken. Of het nu gaat om een feestje met enkel koffie en gebak, tot een uitgebreid diner, alles is te realiseren. Ook je bruiloft kun je geheel laten verzorgen door Baron Belhamel, van lunch, diner tot een groot feest in de avond.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10