Restaurant de Grutter

Dinerbon Asten Restaurant de Grutter
Adres
Prins Bernhardstraat 34
5721GC Asten
Telefoon
0493 846 515
Dinerbon Asten Restaurant de Grutter

Er even lekker tussenuit met u w dinercheque? Dat kan vanaf nu ook bij restaurant de Grutter! Restaurant de Grutter vindt u aan de Prins Bernhardstraat in Asten. Van oorsprong komen de eigenaren van de Grutter niet uit de horeca. Jarenlijn zijn zij werkzaam geweest in de levensmiddelen. Na jaren te hebben gewerkt in een dorpssupermarkt is het idee ontstaan om een unieke zaak te open in hartje Asten. Door de jarenlange kennis van eten, drinken en gastvrijheid wilde zij dit nog eens mooi samenbrengen in hun geweldige restaurant de Grutter! U kunt dan ook verwachten dat u vriendelijk en uitstekend geholpen wordt! De eigenaren werken in het restaurant samen met hun gezin en een team van enthousiaste medewerkers. Met zijn allen zorgen zij ervoor dat u echt het gevoel heeft dat u thuiskomt bij de Grutter. Laat u zeker verrassen door de goede service en fijne gastvrijheid van het restaurant.

Met uw dinerbon kunt u zowel de lunch als het diner betalen. U kunt dus kiezen voor welke gelegenheid u naar restaurant de Grutter gaat! Op de dinerkaart staan voorgerechten, soepen, hoofdgerechten (vis, vlees en vegetarisch), desserts en kindermenu’s. op de lunchkaart staan sandwiches, soepen, eiergerechten, luxe tosti’s, warme lunch en salades. U kunt dus gerust jong en oud meenemen voor een heerlijke lunch of diner bij de Grutter!

U kunt iedere dag vanaf 10:00 uur terecht bij restaurant de Grutter. Kies dus zelf wanneer u komt, 2 keer per dag mag uiteraard altijd! Tot snel met uw dinercheque of dinerbon!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10