La Providence

Dinerbon Baarle-Nassau La Providence
Adres
Desiree Geeraertstraat 3
5111 CH Baarle-Nassau
Telefoon
013 - 507 33 35
Dinerbon Baarle-Nassau La Providence
Dinerbon Baarle-Nassau La Providence

Kom langs bij La Providence met uw dinerbon van Dinercadeau en geniet van de meest heerlijke gerechten die het restaurant te bieden heeft. La Providence is te vinden in het pittoreske centrum van het toeristische plaatje Baarle-Nassau, op zo’n 20 minuten vanuit Breda of Tilburg.

Achter de schilderachtige witte gevel bevindt zich een gastronomisch restaurant met een warme entourage. Er is een sfeervolle lounge met open haard en een binnentuin met mediterraanse planten waar het genieten is met mooi weer. Het restaurant is dan ook bijzonder geschikt voor een romantisch diner of een gezellige culinaire avond uit met vrienden of familie. Chefkok Bas Vermeeren kookt vol passie met dagverse aanvoer van kwaliteitsproducten volgens seizoen en aanbod op de markt, waar mogelijk komen de producten uit de regio en is het biologisch. Bij La Providence blijven de ervaringen echter niet beperkt tot het bord. Naast het gepersonaliseerde gastheerschap van eigenaar Jan Fassaert kunt u het bijpassen van de wijn bij uw menu met gerust hart aan hem toevertrouwen. Wanneer u langskomt met uw dinerbon van DinerCadeau kunt u zich bij La Providence klaarmaken voor een echte unieke culinaire ervaring. De sfeervolle en eigentijdse inrichting van het restaurant en het voortreffelijke eten zorgen ervoor dat menig bezoek graag nog een keer terug zal komen.

Bent u echt klaar voor een ultieme culinaire ervaring en houdt u van de top van de Franse keuken? Kom dan snel een keer langs met dinercheque en uw culinaire ervaring staat garant. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons prachtige restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10