Restaurant Auberge de Hilver

Dinerbon Baarschot Restaurant Auberge de Hilver
Adres
Westelbeersedijk 6
5087TK Baarschot
Telefoon
013 504 3051
Dinerbon Baarschot Restaurant Auberge de Hilver

Heeft u er wel eens aan gedacht om met uw dinerbon heerlijk te gaan dineren in een hotel? Dat klinkt misschien in eerste instantie onlogisch, zeker wanneer u niet in het desbetreffende hotel overnacht, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Hotels hebben vaak zeer goede restaurants waar u ook van harte welkom bent om te genieten van een culinaire avond. Zo ook in het restaurant van Auberge de Hilver, een sfeervol hotel in het Brabantse Diessen-Baarschot. U kunt aldaar met uw dinercheque genieten van echte Brabantse gastvrijheid en de lekkerste gerechten.

Neem plaats in het sfeervolle restaurant of in de gezellige lichte serre en laat u verassen door de creaties van de chef. In de middag bent u al van harte welkom voor een uitgebreide lunch, en ’s avonds haalt de chef alles voor u uit de kast om uw avond tot een culinair hoogtepunt te maken. Wilt u tijdens de lunch of het eten vergaderen? Er zijn bij Auberge de Hilver zeer geschikte zalen om met uw dinerbon zakelijke besprekingen te houden onder het genot van een hapje en een drankje.

Auberge de Hilver is gelegen nabij het Land van de Hilver, een uitgestrekt natuurgebied tussen Eindhoven en Tilburg. Een bezoek aan het restaurant is dan ook perfect te combineren met een dag heerlijk wandelen of fietsen in dit prachtige gebied, dat een afwisseling bied van oude bossen, heide en akkerlanden. Kom langs met uw dinercheque en ervaar zelf hoe leuk een diner in een mooi hotel kan zijn!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10