Restaurant de Bosparel

Dinerbon Bakel Restaurant de Bosparel
Adres
Nuijeneind 20
5761RG Bakel
Telefoon
049 234 1307
Dinerbon Bakel Restaurant de Bosparel

In het pittoreske Noord-Brabantse dorp Bakel, ligt op een prachtige locatie, in een prachtige bosrijke omgeving, het restaurant De Bosparel. In een mooi ingerichte Brasserie, en met zeer vriendelijk personeel, kunt u eens op fijne wijze ontsnappen aan de drukte van de maatschappij. Dus wilt u eens lekker eten op plek waar u echt tot rust kan komen, dan is De Bosparel de plek waar u uw dinerbon moet verzilveren!

In de rustgevende, bosrijke omgeving waarin De Bosparel zich bevindt, kunt u op een heerlijke, rustige wijze genieten van uw dinercheque. Dat genieten wordt nog eens versterkt door de inrichting van de brasserie, en ook door de zeer smakelijke gerechten die op de menukaart staan. Zo kunt u tijdens de lunch genieten van een soepje, een lekker broodje of een warm gerecht zoals een tosti of een hamburger. Ook ’s avonds kunt u heerlijke gerechten nuttigen. Zo kunt u beginnen met een soepje, verschillende salades met bijvoorbeeld scampi’s, maar ook met een rundercarpaccio.  Als hoofdgerecht kunt u gaan voor een van de mooie vleesgerechten, zoals spareribs of beef teriyaki. Of u bestelt een van de vegetarische gerechten, of een heerlijke vismaaltijd. Voorbeelden hiervan zijn de groentelasagne en de zalmfilet met witte wijnsaus. En heeft u dan nog tegoed over op uw dinerbon? Dan kunt u afsluiten met een dessert of een speciale koffievarianten.

Voor de echte liefhebber van rust, is dit de ultieme locatie om uw dinercheque te besteden.  In een prachtige omgeving genieten van een heerlijk dinertje, wie wil dat nou niet?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10