Het Italiaans Huis

Dinerbon Beek en Donk Het Italiaans Huis
Adres
Heuvelplein 1
5741 JH Beek en Donk
Telefoon
0492 468 833
Dinerbon Beek en Donk Het Italiaans Huis

Het Italiaans Huis staat aan het Heuvelplein in Beek en Donk. U kunt hier nu terecht met uw dinercheque! In dit gezellige Brabantse plaatsje kunt u naast heerlijk eten ook genieten van een leuke wandeling of fietstocht.  Het Italiaans Huis beschikt naast een restaurant, ook over een bezorg en afhaal service. Het restaurant beschikt over 46 plaatsen. Dit is uitstekend voor familiefeesten of groepsbijeenkomsten. Als u met een grote groep (meer dan 20 personen) wilt komen dan kan Het Italiaans Huis live muziek voor u regelen! In het restaurant is gewerkt met rood en bruin en zijn er veel planten te vinden. Bij binnenkomst zult u meteen de Italiaanse sferen voelen dat betekent dus alleen maar gezelligheid, vrolijkheid en gastvrijheid!

Het Italiaans Huis bereid heerlijke Italiaanse gerechten voor u klaar. Dit gebeurd op traditionele wijze. Op de menukaart staan de volgende categorieën waar u heerlijke gerechten van kunt kiezen: antipasta Freddi, antipasta Caldi, zuppa, pizza, pasta, carne, kip, pesce en bambino. Uit al deze categorieën is er veel keuze waardoor er zeker voor iedereen iets lekkers te eten zal zijn en dat is gunstig voor uw dinerbon! Ook aan dranken komt u niets te kort bij Het Italiaans Huis. Er zijn namelijk heerlijke non-alcoholische en alcoholische dranken.

Op maandag is Het Italiaans Huis gesloten, maar van dinsdag t/m zondag zijn zij zeker voor u geopend van 15:30 uur tot 22:00 uur. Zij hopen u snel te mogen verwelkomen. Vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet mee te nemen om deze te verzilveren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10