Brasserie La Pucelle

Dinerbon Bergen op Zoom Brasserie La Pucelle
Adres
Hofstraat 2
4611TJ Bergen op Zoom
Telefoon
0164-266445
Dinerbon Bergen op Zoom Brasserie La Pucelle

Let op: u kunt maximaal 1 cadeaukaart per diner inleveren. Wanneer u met uw dinerbon wilt betalen, dient u dit vooraf bij de reservering te vermelden.

Afhalen is mogelijk, er is wel een beperkt aantal gerechten beschikbaar per dag, neem hiervoor contact op met het restaurant.

U bent nu ook Welkom bij Restaurant La Pucelle – Markiezenhof met uw dinerbon. Dit sfeervolle restaurant, gelegen in het stadspaleis van Bergen op Zoom, is de ideale plek om lekker te eten en tot rust te komen na een dag wandelen en cultuur snuiven in de omgeving van Bergen op Zoom. Het stadspaleis, dat in de vijftiende en zestiende eeuw toebehoorde aan de machtigste en invloedrijkste edelen van Nederland, die de titel van Markies verwierven. Het Restaurant ademt daarom een historische sfeer, die wordt versterkt door het uitzicht op de historische binnenplaats. Dit maakt La Pucelle een unieke locatie om uw dinercheque te besteden.

Bij Restaurant – Brasserie La Pucelle kunt u genieten van traditionele gerechten, bereid met verse producten, die worden gekweekt in onder andere de historische kruiden- en moestuin van het stadskasteel. De overige producten komen van boeren uit de streek. U bent daarom verzekerd van de beste ingrediënten. Vier maal per jaar verandert bij ons de menukaart, zodat u kunt genieten van de producten die dat seizoen op hun best zijn. Denkt u hierbij aan een Rosé bereide diamanthaas of een op de huid gebakken kabeljauw met gestoofde witlof. Bij alle gerechten hebben wij een bijpassende wijn of bijpassend speciaal bier geselecteerd om uw gastronomische beleving compleet te maken. In de middaguren is Las Pucelle – Markiezenhof ook geopend voor een heerlijke lunch.

Wilt u een middag of avond historie ademen terwijl u geniet van een klassiek gerecht en een heerlijk glas bier of wijn? Kom dan langs met uw dinerbon bij Restaurant La Pucelle – Markiezenhof in Bergen op Zoom.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10