Brasserie Leijnse

Dinerbon Bergen op Zoom Brasserie Leijnse
Adres
Grote Markt 4
4611NR Bergen op Zoom
Telefoon
016 424 5822
Dinerbon Bergen op Zoom Brasserie Leijnse
Dinerbon Bergen op Zoom Brasserie Leijnse
Dinerbon Bergen op Zoom Brasserie Leijnse

Welkom bij onze mooie Brasserie Leijnse. Vanaf nu accepteren wij ook graag uw dinercheque. Ons restaurant is sfeervol ingericht en bevindt zich in een historisch pand. Rust en gezelligheid overheersen. Het restaurant is gevestigd aan de Grote Markt in Bergen op Zoom. Hier kunt u echt genieten van het leven. Wij hebben zelfs een warm terras waar u zich heerlijk kunt ontspannen! Heerlijk genieten van de bourgondische sfeer, dat is wat wij graag willen zien.

Elk seizoen bereiden wij andere gerechten die bij dat seizoen horen. U kunt zo optimaal genieten. Wij veranderen onze gerechten niet vier keer per jaar maar zelfs zes keer per jaar! Dit doen onze koks met typische streekproducten en heerlijke rijkdommen uit de zee en de Schelde. Onder de koks is chef-kok Coen Verschuren hij bereid de gerechten op een Franse wijze. In ruil voor uw dinerbon krijgt u dus heerlijke gerechten geserveerd! Wij bieden zowel lunch als diner aan. Zo kunt u voor de lunch bijvoorbeeld genieten van een toast met kruidig gebakken champignons, spekjes en Fetakaas, salade van de Chef (gerookte zalm, garnalen, scampi, tonijn, krab etc.) of een ambachtelijk vloerbrood met krabsalade. Voor het diner kunt u bijvoorbeeld een heerlijk voorgerecht nemen: verse Zeeuwse creuse Oesters naturel of gegratineerd, als hoofdgerecht: op de huid gebakken Zalmfilet met citroenkruiden en basilicumschuim en als nagerecht: cheesecake van de Chef.

Van maandag tot en met zondag zijn wij geopend van 09:30 uur tot 21:30 uur. Wij hopen u snel eens te mogen ontvangen met uw dinercheque of dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10