Restaurant de Bloemkool

Dinerbon Bergen op Zoom Restaurant de Bloemkool
Adres
Wouwsestraatweg 146
4623AS Bergen op Zoom
Telefoon
0164 233 045
Dinerbon Bergen op Zoom Restaurant de Bloemkool
Dinerbon Bergen op Zoom Restaurant de Bloemkool
Dinerbon Bergen op Zoom Restaurant de Bloemkool

Restaurant De Bloemkool in Bergen Op Zoom staat tot in de verre omgeving bekend om haar heerlijke gerechten, veelvoudig gebruik van streek- en seizoensproducten en de zorgvuldig geselecteerde wijnselectie. Als u dacht hier alleen maar bloemkool te kunnen bestellen, heeft u het mis! Geniet van een culiniar en betaalbaar diner met uw Dinerbon. De vriendelijke bediening staat van dinsdag tot en met zondag voor u klaar om u een geslaagde avond te bezorgen. Bel gerust even om te reserveren!

Bij Restaurant De Bloemkool kunt u echt weer eens bourgondisch genieten met uw Dinercheque. Ze werken voornamelijk met verse streek- en seizoensproducten, zodat ze altijd topkwaliteit en een optimale smaakbeleving kunnen bieden. De chefs van Restaurant De Bloemkool maken ook alles zelf. Heeft u bepaalde allergieën of bent u een kleine eter? Dan kunnen de gerechten gewoon worden aangepast. Zo geniet iedereen van een ontspannen avond uit. Met uw Dinerbon kunt u één van de keuzemenu’s van Restaurant De Bloemkool bestellen. Bij het Thijsjes Keuzemenu heeft u onder andere keus uit de volgende hoofdgerechten: tournedos van Iers rund, koolvis met scampi en saus van garnalen, gebraden hertenbout en nog veel meer. Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren. Een mooi glas wijn maakt het af!

Wilt u het diner liever in de handen laten van de chef? Als u het verassingsdiner van drie, vier, vijf of zes gangen bestelt met uw Dinercheque, hoeft u geen ingewikkelde keuzes te maken. Leun achterover en geniet van een optimale smaakbeleving en een gezellig samenzijn!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10