Restaurant 't Geheim van Bergen

Dinerbon Bergen op Zoom Restaurant 't Geheim van Bergen
Adres
Bosstraat 20
4611NC Bergen op Zoom
Telefoon
016 465 3943
Dinerbon Bergen op Zoom Restaurant 't Geheim van Bergen

Welkom bij restaurant ’t Geheim van Bergen. Ons restaurant is gevestigd in Bergen op Zoom. Bergen op Zoom is een eeuwen oude stad die word gezien als een parel. In Bergen op Zoom is cultuur proeven, funshoppen en culinair genieten een historische ambiance. Kom met u dinerbon of dinercheque genieten van ons eigen Berkshire vlees. Berkshire is een varkenssoort die bekend staat om zijn donker rode vlees kleur die een zoetige smaak heeft. Sinds april 2017 fokken wij dit type varken zelf en zijn wij er zeker van dat wij vlees met een beterleven serveren. We kunnen daarom ook zeggen: “op ons vlees zijn wij trots!”. 

Onze chef kok heeft met zorg de menukaart voor u samengesteld. ’t Geheim van de chef is een voorgerecht van ons eigen Berkshire varken. Dit is een wisselend gerecht. Niet alleen hebben wij het Berkshire vlees, maar ook serveren wij heerlijk zeedieren, zoals de gerookte oesters of de kreeft Thermidor. Kreeft Thermidor is een kreeft gevuld met een romige witte wijnsaus overdekt met een laagje parmezaanse kaas, dat bruingoud is gegrild. Wij maken ook onze eigen charcuterie. Wij maken van ons eigen vlees gedroogde worsten in verschillende smaken. Hammen, chorizo’s, salami’s en gedroogd spek.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons Berkshire varken? Kom het dan zelf proeven op de Bosstraat 20 te Bergen op zoom. Bij ons kunt u betalen met u dinerbon of dinercheque. Wij zijn woensdag tot en met zondag van 17.00 tot 22.00 uur voor u geopend om gerecht te bereiden. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10