Wellness Center Fonteyn Thermen

Dinerbon Bergen op Zoom Wellness Center Fonteyn Thermen
Adres
Gertrudisboulevard 200
4615MA Bergen op Zoom
Telefoon
(0)164-26 02 02
Dinerbon Bergen op Zoom Wellness Center Fonteyn Thermen
Dinerbon Bergen op Zoom Wellness Center Fonteyn Thermen

Bij Fletcher Hotels kunt u altijd terecht voor de complete ervaring. Lekker eten met een goede overnachting. Bij het Fletcher Hotel Stadspark in Bergen op Zoom weten ze zelfs nog een stapje verder te gaan. Hier kunt u namelijk genieten van één van de beste Beauty & Wellness Thermen van Nederland. De Fonteyn Thermen hebben een breed aanbod van de lekkerste verwennerijen. Ook kunt u hier heerlijk genieten van de smakelijkste maaltijden. Ook met een Dinerbon van Diner Cadeau bent u hier meer dan welkom.

De menukaart is perfect afgesteld op het aanbod van de Thermen. U mag zelfs in uw badjas plaatsnemen in het restaurant. Voor de gasten die het geen aangenaam idee vinden om in de badjas tussen de andere gasten te zitten is er zelfs keus om in een afgeschermd gedeelte aan tafel te gaan.

Na een lange dag totaal verwend te worden is het wel plezierig om een hapje te eten of een lekkere borrel te nuttigen. Gelukkig weten ze dat bij het restaurant als geen ander en wordt u van alle kanten voorzien van de beste gerechten en drankjes die de keuken te bieden heeft. Door dit te combineren met een enorm gastvrij personeel is het geen wonder dat er een enorme lijst van vaste gasten is opgebouwd sinds het Hotel-Restaurant is geopend.

Kom dus snel een dagje echt genieten bij Thermen Fonteyn en laat u vervolgens de heerlijkste gerechten voorzetten in het meest ontspannen restaurant van Bergen op Zoom en omstreken. U wordt natuurlijk ook uitstekend geholpen als u met een Dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan