De Druiventros

Dinerbon Berkel-Enschot De Druiventros
Adres
Bosscheweg 11
5056PP Berkel-Enschot
Telefoon
013 533 9115
Dinerbon Berkel-Enschot De Druiventros

Ga met uw dinerbon naar restaurant De Druiventros! Dat kan namelijk vanaf nu, omdat zij deze ook graag accepteren. U kunt een ideaal dagje weg of een weekendje weg in de omgeving van Berkel-Enschot en dan aanschuiven in restaurant De Duiventros! Dit leuke restaurant vindt u aan de Bosscheweg in Berkel-Enschot.Het restaurant is dagelijks geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 06:30 uur en op zaterdag en zondag vanaf 07:30 uur. De keuken is geopend vanaf 11:30 uur en u kunt dan bestellen tot 21:00 uur. Bij De Druiventros werkt een geweldig team, zowel het keukenpersoneel als de bediening zijn uitstekend. Met zijn allen proberen ze er iets leuks en lekkers van te maken voor u. Zij staan elk moment voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en wensen over de gerechten en dranken van De Druiventros. In de zomer staat het ruimte terras van het restaurant voor u klaar. Hier kunt u onder het genot van een heerlijke maaltijd of een drankje genieten van het mooie weer!

Met uw dinercheque kunt u genieten van een smakelijk ontbijt, lunch, brunch, koffietafel, buffet of diner. Heel veel mogelijkheden dus! Natuurlijk kunt u ook gewoon gezellig langskomen voor een kopje koffie of een drankje met een hapje. Van de a la carte kaart kunt u kiezen wat u wilt. Zo kunnen u en uw gezelschap genieten van wat jullie lekker vinden!

Als u van echt lekker eten houdt met een hoop gezelligheid dan bent u met uw dinercheque of dinerbon bij De Duiventros aan het juiste adres!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10