Café Eethuis Zaal Het Posthuis

Dinerbon Beugen Café Eethuis Zaal Het Posthuis
Adres
Kerkplein 1
5835AT Beugen
Telefoon
0485-361909
Dinerbon Beugen Café Eethuis Zaal Het Posthuis
Dinerbon Beugen Café Eethuis Zaal Het Posthuis

Café-eethuis-zaal Het Posthuis in het Brabantse Beugen is een begrip in de regio bij iedereen die van lekker eten houdt. Uitbater André Peters zorgt er samen met zijn vriendelijke personeelsleden voor dat je tijdens je bezoek aan het eethuis niets te kort zult komen en volop kunt genieten van het Bourgondische waar Brabant om bekend staat. Voor het nuttigen van de smaakvolle gerechten kun je zowel in de huiskamer alsook in de serre van het eethuis plaatsnemen. Is het buiten mooi weer, dan serveert Het Posthuis desgewenst ook eten en drinken op haar eigen terras.

Voor het bereiden van de gerechten maakt de kok van Het Posthuis bij voorkeur gebruik van streekproducten. Dit betekent dan ook dat de menukaart door het jaar heen een aantal keren op basis van de beschikbare verse producten van het seizoen wordt aangepast. Je kunt je dinerbon of dinercheque benutten voor een 3-gangenmenu, maar ook individuele keuzes maken uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Bij alle voorgerechten serveert Het Posthuis standaard bourgondisch brood en kruidenboter, terwijl elk hoofdgerecht altijd wordt gecompleteerd met friet, een aardappelgerecht, warme groente en salade. Voor wat betreft het hoofdgerecht heb je niet alleen keuze uit diverse vlees- en visgerechten, maar maakt de kok op basis van je persoonlijke wensen en de in de keuken beschikbare ingrediënten desgewenst ook een vegetarisch hoofdmenu voor je klaar. Ben je in een avontuurlijke culinaire bui en bezoek je Het Posthuis met twee of meer personen, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een uniek verrassingsmenu dat de smaak van Brabant weergeeft. In dat geval maakt de kok zeven verschillende gerechten voor je klaar.

Het Posthuis is niet alleen een fijne plek om te dineren. Je kunt er ook terecht voor een lunch of een high tea. Die laatstgenoemde optie is overigens alleen op basis van reservering beschikbaar voor gezelschappen van vier of meer personen. Kies je voor een high tea in Het Posthuis, dan pakt men tijdens 3 gangen flink voor je uit. Je wordt dan namelijk niet alleen maar op verschillende soorten thee getrakteerd, maar kunt ook genieten van soep, sandwiches, warme en koude gerechtjes en zoete lekkernijen.

Uiteraard kun je bij Het Posthuis al je verorberde dranken en spijzen deels of volledig met je dinercheque of dinerbon betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10