Eetcafe Bij Ons

Dinerbon Bladel Eetcafe Bij Ons
Adres
Markt 1
5531BA Bladel
Telefoon
0497 369248
Dinerbon Bladel Eetcafe Bij Ons

Eetcafé Bij Ons is gevestigd aan de Markt 1 in Bladel. Het etablissement is voorzien van een moderne, vrolijke inrichting die gecombineerd wordt met Brabantse gastvrijheid en Bourgondisch genieten. Daarnaast beschikt Bij Ons over een groot terras, zodat je bij mooi weer lekker buiten van je bestelde consumpties kunt genieten terwijl je uitzicht hebt op het plein voor het gemeentehuis en het winkelende publiek dat door de Sniederslaan flaneert. Dankzij de gunstige ligging van het eetcafé kun je gemakkelijk dichtbij je auto op het aangrenzende parkeerplein van de Markt parkeren. Bij Ons is elke maandag gesloten. Van dinsdag tot en met zondag kun je er met je dinerbon of dinercheque van 11 uur ‘s morgens tot 9 uur ‘s avonds terecht. Is het lekker warm weer, zodat het ook na de officiële sluitingstijd op het terras nog aangenaam toefen is, dan is het niet uitgesloten dat het etablissement langer open blijft.

Met het oog op de openingstijden van het eetcafé kun je er zowel voor een heerlijke lunch als voor een verrukkelijk diner terecht. De lunchkaart van Bij Ons is zeer uitgebreid en biedt je keuze uit tal van smakelijke soepen, broodjes, panini’s, tosti’s, sandwiches en wraps. Heb je rond het middaguur grote honger? Kies dan voor een van de lunchgerechten, zoals een boerenomelet of kipsaté met satésaus. Dineren bij Eetcafé Bij Ons is op openingsdagen vanaf 5 uur ‘s middags mogelijk. Op de dinerkaart tref je diverse soepen en salades als voorgerecht aan, terwijl je voor het hoofdgerecht kunt kiezen uit een aantal verschillende vlees- en visvarianten. Voor wat betreft het nagerecht heb je onder meer keuze uit monchou, merenque en diverse soorten ijs. Kom je met kinderen bij het eetcafé een hapje eten, dan zijn er voor hen speciale kindermenu’s waar ze gegarandeerd volop van zullen smullen.

Na een middagje of avondje heerlijk tafelen bij Eetcafé Bij Ons breekt natuurlijk het onvermijdelijke moment aan dat je de rekening voor al je genuttigde dranken en spijzen gepresenteerd krijgt. Voor het betalen ervan kun je op deze locatie vanzelfsprekend gewoon gebruik maken van het tegoed van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10