Restaurant 't Klavertje Vier

Dinerbon Bladel Restaurant 't Klavertje Vier
Adres
Markt 35
5531BC Bladel
Telefoon
049 7384040
Dinerbon Bladel Restaurant 't Klavertje Vier
Dinerbon Bladel Restaurant 't Klavertje Vier

Geniet van een overheerlijke lunchkaart en dinerkaart bij Restaurant 't Klavertje Vier in Bladel

Bij Restaurant 't Klavertje Vier in Bladel weten ze maar al te goed wat lekker eten is. Daarom ben je hier aan het juiste adres voor een overheerlijke lunchkaart en dinerkaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vers belegde Italiaanse bol, een lekker soepje, salades of een stukje gebak met een goede kop koffie? Kom gezellig eens langs bij Restaurant 't Klavertje Vier in Bladel en weet zeker dat je goed gaat genieten met je dinercheque.

Kom langs voor een High Tea bij Restaurant 't Klavertje Vier in Bladel

Wist je dat je bij Restaurant 't Klavertje Vier in Bladel ook aan het juiste adres bent voor een overheerlijke High Tea? Ideaal als je met je dinerbon bijvoorbeeld en middagje wilt genieten met je zus, vriendinnen of je moeder. Je geniet van tal van overheerlijke hapjes, verdeeld over diverse etagères. Om er zeker van te zijn dat er ook voor jouw groep een High Tea te verkrijgen is, kun je van tevoren het beste even reserveren met je dinerbon bij Restaurant 't Klavertje Vier in Bladel.

Pak uit met je dinercheque en kies voor een drie-gangen keuzemenu bij Restaurant 't Klavertje Vier in Bladel

Bij Restaurant 't Klavertje Vier in Bladel heb je ook de keuze uit een drie-gangen keuzemenu. Dit menu wisselt regelmatig, dus kom langs en laat je verrassen. Of je nu van vlees houdt, van vis houdt of liever vegetarisch eet, bij Restaurant 't Klavertje Vier in Bladel haalt iedere eter zijn of haar culinaire hart op. Wacht daarom niet langer en reserveer alvast een tafeltje. Restaurant 't Klavertje Vier in Bladel. Is van mei tot en met oktober geopend van dinsdag tot en met zondag van 11:00 uur – 23:00 uur. Van november tot en met april is het restaurant geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 uur – 23:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10