Eeterij Stoer

Dinerbon Boekel Eeterij Stoer
Adres
Peelstraat 22
5427 EG Boekel
Telefoon
085 303 84 67
Dinerbon Boekel Eeterij Stoer
Dinerbon Boekel Eeterij Stoer

Midden in de prachtige bosrijke omgeving van Boekel vindt u het bijzondere restaurant Eeterij Stoer. Bij dit uitgesproken restaurant doen ze, zoals de naam al doet vermoeden, de dingen op hun eigen manier. Op een ‘Stoere’ manier kunnen we beter zeggen. Op de menukaart vindt u eerlijke en verse gerechten met ‘beleving’.  Vanuit het smaakvol ingerichte restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de natuur.

 

Bij Eeterij Stoer kunt u terecht voor zowel lunch als diner, maar ook voor een eerlijke kop koffie met vers gebak draaien ze hun hand niet om. De keuken is geopend van woensdag tot en met zondag.De filosofie van Eeterij Stoer is geïnspireerd door de omgeving. De weelderige omringende natuur vraagt om een restaurant met natuurlijke elementen. De gerechten zijn natuurlijk, eerlijk met robuuste details. Het keukenteam van Eeterij Stoer richt zich begrijpelijkerwijs dan ook op ingrediënten uit de regio, met gerechten die per seizoen wisselen. Ook beschikt Eeterij Stoer over een eigen rookmachine, waardoor er ook verschillende heerlijke huis gerookte gerechten op het menu staan.

 

Het maakt eigenlijk niet uit wat u bestelt bij Eeterij Stoer, elk gerecht bevat eerlijke, biologische en prachtige streekproducten en elk gerecht is even indrukwekkend en stoer. Bent u dus in de buurt van Boekel en heeft u uw dinerbon of dinercheque bij zich? Twijfel dan geen moment en loop eens binnen bij Eeterij Stoer!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10