De Cockpit

Dinerbon Bosschenhoofd De Cockpit
Adres
Pastoor van Breugelstraat 93A
4744RC Bosschenhoofd
Telefoon
016 531 3129
Dinerbon Bosschenhoofd De Cockpit

Let op: U kunt de Diner Cadeaukaart bij dit restaurant niet gebruiken voor afhaal en bezorging

Aan de Pastoor van Breugelstraat in het Brabantse Bosschenhoofd is restaurant De Cockpit gevestigd. Op zo’n twintig meter van het restaurant komen de vliegtuigen los van de grond. Een spectaculair schouwspel wat zich voor uw ogen voltrekt, terwijl u geniet van uw lunch of diner, die u achteraf betaalt met uw dinerbon.

In restaurant De Cockpit kunt u voor vele gelegenheden terecht met uw dinercheque. Zo kunt u er genieten van een Engelse high tea, of eens uitgebreid lunchen terwijl u verwonderd naar de vliegtuigen kijkt. Maar u kunt ook kiezen voor een oer-Brabantse koffietafel, gewoon een lekker biertje, of een compleet driegangen menu. Er is zelfs de mogelijkheid voor een high beer, waarbij u per persoon vier soorten bier krijgt, met bijbehorende hapjes. Voor de lunch is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een luxe lunchbuffet, met soepen, lekkere broodjes en bijpassende soorten broodbeleg. Als u dineert bij De Cockpit dan kunt u zelf een driegangenmenu laten samenstellen, of u kunt het zelf invullen. Dan heeft u onder andere de keuze uit verschillende salades, stoofgerechten, en een mixed grill. En mocht uw honger dan nog niet volledig gestild zijn, of mocht u uw laatste tegoed van uw dinerbon nog op willen maken, dan zijn er als nagerecht heerlijke keuzes beschikbaar met bijvoorbeeld verschillende vruchten en ijs.

Kortom, wilt u eens genieten van lekker lunch, high tea, high beer, of diner met uitzicht op opstijgende vliegtuigen, dan is dit de ideale tent om uw dinercheque te verzilveren! Wij wensen u alvast een hele fijne middag en/of avond.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10