Restaurant de Haard

Dinerbon Bosschenhoofd Restaurant de Haard
Adres
Pagnevaartdreef 5
4744RE Bosschenhoofd
Telefoon
016 531 3800
Dinerbon Bosschenhoofd Restaurant de Haard
Dinerbon Bosschenhoofd Restaurant de Haard

Bent u op zoek naar een sfeervol restaurant in Bosschenhoofd waar u met uw dinerbon kunt gaan eten, zoek dan niet verder. Sinds kort bent u met uw dinercheque namelijk meer dan welkom bij restaurant de Haard, een sfeervol en warm restaurant dat is gelegen aan de Pagnevaartdreef 5. Het restaurant is iedere dinsdag tot en met zondag geopend van 10:30 tot 23:00 en u bent dan ook welkom voor zowel diner, lunch als high tea. Het restaurant is gelegen in een prachtige omgeving, dus u kunt een bezoek aan restaurant de Haard zeer goed combineren met een lange wandeling of een andere activiteit in de nabije omgeving. Nadien kunt u weer even heerlijk opladen in het restaurant of wanneer het mooi weer is plaatsnemen buiten op het ruime terras.

In de keuken van restaurant de Haard sloven de koks zich zes dagen per week uit om voor u gerechten op tafel te zetten die zijn bereid van de meest verse ingrediënten. Op het menu staat onder andere een risotto met wilde paddenstoelen, knolselderij, pompoen, salade en geraspte Parmezaanse kaas. Ook kunt u met uw dinercheque kiezen voor een vis van de afslag, dit is de vis van het seizoen die visboer Yerseke op dat moment aanbiedt. Zin in vlees? Probeer de hertenbiefstuk met wildjus, klassiek gestoofde rode kool en aardappel mousseline.

Kom zelf de mogelijkheden ontdekken bij restaurant de Haard en breng snel een bezoek aan dit knusse restaurant. Vergeet daarbij niet om uw dinerbon mee te nemen, want daar kunt u het gehele jaar door de rekening mee betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10