Eethuis BijBen

Dinerbon Boxmeer Eethuis BijBen
Adres
Hoogkoorpassage 14
5831DN Boxmeer
Telefoon
048 532 4011

In Boxmeer aan de Hoogkoorpassage 14 is Bij Ben gevestigd. Ben Helmus en zijn personeel- waaronder een aantal flinke en uiterst vriendelijke medewerkers met een beperking- serveren er liefst zeven dagen per week verse broodjes, een heerlijke lunch, wraps en overheerlijke sandwiches. Uiteraard smaakt de vers gezette koffie er ook heerlijk.

Kwaliteit en een heerlijke sfeer

Bij Ben drink je even koffie, ga je even zitten tussen het boodschappen doen door en geniet je van een van die heerlijke verse boordjes die Bij Ben elke dag opnieuw serveert. Er wordt gewerkt met verse producten en behalve de kwaliteit van de geserveerde broodjes en wraps, spreekt ook de sfeer in de zaak bezoekers erg aan, zo is ondertussen wel gebleken. En betalen kan er gewoon met de dinerbon of de dinercheque, zoals je in de buurt van Bij Ben gratis kunt parkeren.

Bezorgen bij particulieren en bedrijven

Noem het een eethuisje of een broodjeshuis. Geef het maar een naam. Het is in elk geval altijd goed toeven Bij Ben in Boxmeer, dat gewoon zeven dagen per week geopend is. Bij Ben staat ook al bekend om de bezorgservice die het in de omgeving biedt. Bezorgen kan bij zowel particulieren als bij bedrijven en speciaal voor bedrijven kan de specialist uit Boxmeer ook complete lunches verzorgen. Daarnaast biedt Bij Ben niet zelden voordeel arrangementen. En of dit alles nog niet genoeg is, biedt de broodjeszaak in het weekend ontbijt aan in buffetvorm.

Verse producten en heerlijke koffie

Bij Ben staat voor verse producten, heerlijke boordjes, snelheid van bediening en uiterst vriendelijk personeel. Je kunt er zeven dagen per week terecht voor broodjes, wraps en sandwiches van de beste kwaliteit. De goede service en de uitstekende sfeer vallen op en zoals het een moderne zaak wordt zowel de dinerbon als de dinercheque er als betaalmiddel geaccepteerd.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10