Eetcafe Le Temps Perdu

Dinerbon Boxtel Eetcafe Le Temps Perdu
Adres
Markt 13
5281AT Boxtel
Telefoon
0411 684247
Dinerbon Boxtel Eetcafe Le Temps Perdu

Le Temps Perdu is een gezellig eetcafé waar u volledig u zelf kunt zijn. Het kwaliteit van eten ligt hoog. Bent u één keer binnen geweest dan wilt u voortaan altijd hierheen. Bij ons kunt u uw dinerbon of dinercheque verzilveren. Ons restaurant is gelegen op Markt 13 in Boxtel. Bent u bijna klaar met dineren en is het 22.00 uur? Om 22.00 uur gaan de lampen wat zachter en de tafeltjes aan de kant. Pak je kans en maak een dansje om de dansvloer.

Op onze menukaart staan diverse heerlijke gerechten. Een favoriet van onze bezoekers zijn de spareribs. Maar we hebben ook salades, pizza’s, burgers en anders heerlijke vlees gerechten. Bij een avondje Italiaans hoort natuurlijk een lekker pizza. Ook voor de kinderen is er een menu. Bij de kindergerechten zit een verassing. Sluit jullie diner af met een lekker dessert. Kies bijvoorbeeld voor de monchou of tiramisu. Al dat lekker is niet te weerstaan. Op onze menukaart staat met een tekentje aangegeven welke gerechten er vegetarisch zijn. Heeft u nog andere dieet wensen? Geef dit dan door aan het personeel en dan kijken wij samen naar een oplossing.

Wees zeker van je plekje bij Le Temps Perdu en maak een reservering. Reserveren doe je door het online formulier in te vullen of door te bellen naar 0411- 684247. Wij zijn elke dag van de week voor u geopend vanaf 12.00 uur met uitzondering van vrijdag, dan zijn wij geopend vanaf 10.00 uur. Wij zijn gevestigd aan de Markt 13 in Boxtel. Tot ziens bij Le Temps Perdu en vergeet je dinerbon of dinercheque niet! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10