Lunchroom Eetcafé De Deugniet

Dinerbon Boxtel Lunchroom Eetcafé De Deugniet
Adres
Rechterstraat 23
5281BS Boxtel
Telefoon
0411 682877
Dinerbon Boxtel Lunchroom Eetcafé De Deugniet
Dinerbon Boxtel Lunchroom Eetcafé De Deugniet

Eten bij het begrip van boxtel? Dat kan bij de Deugniet. Wij zijn gelegen in het midden van het centrum aan de Rechterstraat 23. We zijn een eigentijds eetcafé met een ongedwongen en vertrouwde sfeer. U kunt bij ons genieten van een lekker lunch, diner of een hapjes tussendoor en dat allemaal met je dinerbon of dinercheque.

Op ons menukaart vind u een ruim aanbod in diverse gerechten. We beschikken over lekker vis, vlees en vegetarische hoofdgerechten. Kies voor de gefrituurd kabeljauw met remouladesaus met dikke frieten. Of voor het Gewaagd huwelijk, dit is een duo van varkenshaas en scampi’s met kerrie-ananassaus. Liever vegetarisch? Neem de pasta Stroganoff.  We hebben voor ieder wat wils. Ook hebben wij een kinderkaart, hier heb je een 3-gangen menuutje voor €10. Een ruime keuze uit gerecht zorgt ervoor dat ook voor de kinderen dat ze een gerecht vinden die zij lekker vinden. Eten vinden dat past bij je dieetwens kan soms lastig zijn, maar bij ons is dat geen probleem. Wij staan graag tot u dienst en zoeken samen met u naar oplossing.

Komt langs bij de Deugniet? Lekker eten in het gezelligste café van Boxtel kan ook met u dinerbon of dinercheque. Reserveren kan door te bellen naar 0411- 682877 of door te mailen naar contact@etcafededeugniet.nl. Wij zijn dinsdag tot en met donderdag en zaterdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en zondag van 11.00 uur tot 21.00 uur voor u geopend. Tot gauw bij de Deugniet. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10