Meneer van Dommelen

Dinerbon Boxtel Meneer van Dommelen
Adres
Prins Hendrikstraat 1
5281CK Boxtel
Telefoon
0411 689 500
Dinerbon Boxtel Meneer van Dommelen

Lijkt het u leuk om met uw dinerbon te gaan lunchen, koffie drinken of borrelen op een knusse locatie in Boxtel, op een plek met een rijke historie? Dan vindt u het wellicht leuk om eens een kijkje te nemen bij Meneer van Dommelen, een horecagelegenheid die is gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 1 in Boxtel. Bij Meneer van Dommelen is het altijd gezellig en vele inwoners van Boxtel weten dit sfeervolle café te vinden om er samen te komen met vrienden, collega’s of buren. Met uw dinercheque bent u ook van harte welkom om deel te nemen aan de echte Brabantse gezelligheid, onder het genot van een glas bier of een lekker wijntje.

Meneer van Dommelen is een echt bruin café. Wanneer u van deze stijl houdt dan zit u binnen in dit café dan ook helemaal op uw plek. Houdt u van wat meer licht, dan kunt u met uw dinerbon ook zeer goed vertoeven op het gezellige terras aan de Prins Hendrikstraat! Op de gezellige borrelavonden gaan de parasols naar buiten en kunt u gezellig bitterballen eten terwijl u goed zicht heeft op alles wat er zich in het levendige Boxtel afspeelt. Tijdens het middaguur kunt u bij Meneer van Dommelen terecht voor een heerlijke uitsmijter of een stevig broodje en vaak genoeg worden er leuke activiteiten georganiseerd!

Wilt u ervaren hoe gezellig het écht kan zijn in het Brabantse Boxtel, bereid u dan voor op onvervalste gastvrijheid, koude biertjes en gezellige mensen en kom met uw dinercheque naar Meneer van Dommelen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10