N9NE beer food & wine

Dinerbon Boxtel N9NE beer food & wine
Adres
Parallelweg Zuid 35
5281LB Boxtel
Telefoon
0411 607382
Dinerbon Boxtel N9NE beer food & wine
Dinerbon Boxtel N9NE beer food & wine
Dinerbon Boxtel N9NE beer food & wine

In het gezellige dorp Boxtel in Noord-Brabant, kunt u heerlijk genieten bij N9NE beer, food & wine. Boxtel ligt tussen Den Bosch en Eindhoven en dat betekent dat u dus middenin de Brabantse gezelligheid zit. Restaurant N9NE ziet er ook erg sfeervol uit. Er zijn rode, moderne banken en een wand met wijnen langs de zijkant. Verder heeft N9NE, zoals de naam al doet vermoeden, een groot drankaanbod. Het personeel doet zijn best om bij elk gerecht een passend speciaalbiertje aan te bieden. Ook zijn er veel soorten wijn per glas te bestellen. Bij minder warme dagen kunt u fijn binnen in het restaurant of in de serre plaatsnemen voor een borrel of diner. Als de temperatuur wel wat beter is, kunt u ook buiten op het terras plaatsnemen.

 

Een voordeel van eten bij N9NE is dat u alle gerechten groot en klein kunt bestellen. Als u dus niet zo’n grote eter bent, of juist wel, dan kunt u dus precies kiezen wat u wil. Nog een voordeel, is dat u bij N9NE uw dinerbon of dinercheque kunt inleveren. Wat kunt u dan bijvoorbeeld voor gerechten bestellen als u langskomt? Bij de voorgerechten kunt u onder andere kiezen uit gevogeltepaté of runderpastrami. Bij de hoofdgerechten is er bijvoorbeeld keuze uit zalmfilet, eendenborst of roerbak van verse groente. Bij de nagerechten kunt u onder andere kiezen voor een cheesecake of warme appeltaart met slagroom. Dit is slechts een kleine greep uit alle gerechten. Er staat namelijk nog veel meer op de kaart.

 

N9NE beer, food & wine in Boxtel is geopend van donderdag tot en met zondag. De deuren openen om 16:00 en sluiten weer om 23:00. Als het heel erg gezellig is en nog erg druk bij sluitingstijd, kunnen de deuren wat langer openblijven. In zo’n geval sluit N9NE uiterlijk om 2:00. Ook als u langs wil komen met een groep van groter dan 10 personen, kunnen de openingstijden speciaal voor u aangepast worden

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10