Rancho Chico

Dinerbon Boxtel Rancho Chico
Adres
Fellenoord 8
5281 GB Boxtel
Telefoon
0411 - 607695
Dinerbon Boxtel Rancho Chico

Bent u een groot liefhebber van een lekker stukje vlees en zoekt u een restaurant in Boxtel waar u diverse vleesgerechten kunt proberen met uw dinerbon? Dan is restaurant Rancho Chico wellicht wel iets voor u. Restaurant Rancho Chico is een Zuid-Amerikaans restaurant dat zich bevindt aan de Fellenoord 8 in Boxtel, helemaal op de hoek van de straat. U herkent het restaurant al van ver aan de vrolijke vlaggen die buiten wapperen. Bij Rancho Chico bent u het hele jaar door van harte welkom met uw dinercheque. Het restaurant is geheel in Zuid-Amerikaanse country stijl ingericht. U zit in gezellige twee of vierzits inhammen die zijn bekleed met mooie koeienhuiden. Het zachte en warme licht zorgt voor een gezellige sfeer.

De maaltijden die u bij restaurant Rancho Chico met uw dinerbon kunt gaan proberen komen allen uit de Zuid-Amerikaanse keuken. De menukaart spitst zich met name toe op gerechten uit de Argentijnse keuken, die bekend staat om de heerlijke stukken vlees. De chef bereidt in de keuken dan ook vele verschillende vleessoorten op een echte houtskoolgrill. U kunt bijvoorbeeld proeven van een ossenhaas, een t-bone steak, spareribs of kip van de grill. Naast het bereiden van verschillende soorten vlees weet de chef ook raad met vis, en die vindt u dan ook op het menu.

U zal bij uw bezoek aan restaurant Rancho Chico gastvrij worden onthaald door onder andere Magdy Ayob, die verantwoordelijk is voor de service in het restaurant. Laat u verassen door de mogelijkheden in restaurant Rancho Chico en vergeet vooral niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan