Ristorante La Palma

Dinerbon Boxtel Ristorante La Palma
Adres
Fellenoord 3
5281CA Boxtel
Telefoon
0411 - 683841
Dinerbon Boxtel Ristorante La Palma
Dinerbon Boxtel Ristorante La Palma

Kom met uw Dinerbon langs in Ristorante La Palma, het oudste Italiaanse specialiteitenrestaurant in het centrum van Boxtel. La Palma is een gezellig restaurant dat gespecialiseerd is in het bereiden van authentieke Italiaanse gerechten. De combinatie van onze traditionele keuken, het sfeervolle decor en de Italiaanse gastvrijheid maken La Palma een uitstekende locatie voor een gezellig avondje uit. Het restaurant is echter ook perfect voor een intiem diner voor twee personen. Bij La Palma waant u zich net Lady en de Vagebond, een ervaring die u absoluut verdiend, vind het personeel van La Palma. 

Bij La Palma heeft u met uw Dinerbon keuze te over. Wij bieden volop keus uit diverse pastasoorten en pizza’s. Ook de vlees- en visliefhebbers kunnen bij ons hun hart ophalen bij de verscheidenheid aan authentieke Italiaanse vlees- en visgerechten. Wat u ook kiest, onze koks zorgen ervoor dat er iets bijzonders op tafel komt. Uiteraard hebben we bij elk gerecht een passende Italiaanse wijn.

Kom met uw Diner Cadeau Dinercheque intiem of juist gezellig en uitbundig dineren in Ristorante La Palma. U bent tijdens de zwoele zomermaanden ook van harte welkom om plaats te nemen op ons zonovergoten terras. Hier kunt u net als in het restaurant goed toeven. U kunt ook uw eten laten bezorgen, op deze manier kunt u de authentieke Italiaanse keuken bij u in huis halen. Bij La Palma doen ze hier absoluut niet moeilijk over.

Wij hopen u binnenkort een authentieke Italiaanse culinaire avond te kunnen bezorgen! Wij heten u dan ook op voorhand van harte welkom!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
97% beveelt ons aan