Tommy's Lunch & Diner

Dinerbon Boxtel Tommy's Lunch & Diner
Adres
Stationsstraat 12
5281GD Boxtel
Telefoon
041 121 0611
Dinerbon Boxtel Tommy's Lunch & Diner

Wilt overheerlijk eten in het mooie Boxtel? Kom dan naar Tommy’s Lunch & Diner. Bij ons kunt u betalen met de dinerbon of dinercheque. Ons restaurant heeft een unieke en authentieke uitstraling die ervoor zorgt dat u zich bijzonder voelt. Ook beschikken wij over een ruim terras, waar u van het mooie weer heerlijk kunt genieten. Door ons vriendelijke personeel en lekkere gerechten wilt u nooit meer weg bij Tommy’s.

Op onze menukaart vind u een ruimaanbod aan heerlijke lunch en diner gerechten. Al onze gerechten worden met zorg voor u bereid en daarna op een leuke manier opgediend. Onze specialiteit zijn onze burgers die in rosé worden gebakken. U kunt u eigen menu samenstellen. Houd u van een uitdaging? Ga dan voor de tommy’s quadrupel burger challenge. Eet jij binnen 15 minuten 600 gram Angus beef belegd met cheddar, bacon, fried egg en onion rings, geserveerd met twister friet en een frisdrank naar keuze, dan betaald Tommy’s de helft van je gerecht en kom je op onze Wall of Fame! Een unieke ervaring, die je niet mag missen, want wie wil er nu niet op de wall of fame?

Denk jij, ik win die challenge wel? Kom dan met je dinerbon of dinercheque naar Stationsstraat 12 in Boxtel. Wij zijn elke maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en vrijdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 21.00 uur en zondags van 12.00 uur tot 18.00 uur voor u geopend. Contact met ons opnemen doet u door te bellen naar 0411-210611 of door te mailen naar info@tommysboxtel.nl.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10