Binnen Breda

Dinerbon Breda Binnen Breda
Adres
Haven 21a
4811 WL Breda
Telefoon
076 - 5200401
Dinerbon Breda Binnen Breda
Dinerbon Breda Binnen Breda
Dinerbon Breda Binnen Breda

Binnen Breda, een restaurant gevestigd in de prachtige oude bierbrouwerij in Breda . Neem hier plaats met uw dinerbon van DinerCadeau en laat u betoveren door de mooie omgeving en het heerlijke eten. De basis van de keuken van Binnen ligt bij de Franse cuisine. Het restaurant laat zich echter inspireren door verschillende buitenlandse invloeden.

Bij ons heeft u een ruime keuze uit heerlijke gerechten. Onze vlees- en visgerechten zijn verfijnd, smaakvol en fraai opgemaakt. Onderscheidend is Binnen Breda door de grote mate waarin wij met verse producten werkt en ons streven naar puurheid en spraakmakende combinaties. Zo heeft u een bij ons op de kaart een brede keuze uit heerlijke verse vis-, en vleesgerechten.

Binnen Breda laat zich ook erg kenmerken door hun unieke interieur. Binnen bestaat uit vier verdiepingen met ieder een eigen karakter en uitstraling. Zo vindt u op de begane grond de wijn bar waar hoge plafonds, bijzondere lampen, oude brouwerij-elementen en robuuste buizen en pilaren de unieke sfeer kenmerken. Kom binnen met uw dinercheque en proef van de sfeer! Op de tweede verdieping vindt u ons sfeervolle en stijlvolle restaurant. Door de glazen plateaus in de vloer kunt u prachtig uitkijken op onze keuken en de voortreffelijke wijnbar. De spiegels, aangebracht tussen de originele 18e-eeuwse balken , zorgen voor een unieke ruimtelijke beleving. Verder kunt u bij ons ook nog plaatsnemen aan onze ‘chefs table’. Hier kunt u de verrichtingen die in de keuken worden gedaan vanaf een paar meter afstand volgen.

Wij hopen u snel te mogen te ontvangen bij Binnen in Breda. Neem gerust uw dinerbon mee.

 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews