De Saeck

Dinerbon Breda De Saeck
Adres
Ginnekenweg 262
4835 NK Breda
Telefoon
076 565 4095
Dinerbon Breda De Saeck
Dinerbon Breda De Saeck
Dinerbon Breda De Saeck
Dinerbon Breda De Saeck

Aan de Ginnekenweg in Breda kunt u met uw Dinerbon dineren bij Restaurant De Saeck. Dit is de gezelligste culinaire straat van Breda vlakbij de bekende Ginnekenmarkt. Dit stijlvolle restaurant is de perfecte locatie voor een ontspannen avondje uit met familie of vrienden. Achterin het restaurant zit een prachtige serre en achtertuin waar u even helemaal kunt uitsnappen van het stadsleven.

De bereisde eigenaar en chef-kok heeft een heerlijk menu voor u samengesteld met een Mediterraans tintje. Deze gerechten worden vers bereid met biologische streekproducten. Welzijn en geluk van de planeet en haar mensen gaat hier vóór de winst! De groenten, het rund- en varkensvlees en de wijn zijn allemaal in de streek geproduceerd. Zelfs het ijs komt van IJsboerderij Heidehoeve te Etten-Leur. Deze producten zijn niet alleen duurzaam en gezond, maar ook kwalitatief beter. U zal zeker het verschil opmerken tussen een verse tomaat in het restaurant en een onrijpe tomaat uit de supermarkt. Kom de verse smaken snel proeven met uw Dinerbon!

Bij Restaurant De Saeck kunt u een smaakvol en culinair driegangendiner krijgen voor €45. Dit is natuurlijk extra voordelig met uw Dinercheque. U kunt per gang steeds kiezen uit een ruim aanbod aan gerechten met vlees, vis of groenten. Om een idee te krijgen is hier een greep uit de huidige hoofdgerechten: makreelfilet gegratineerd met pestocrème, runderribeye met een mousseline van kweepeer en risotto met bospaddestoelen en agurokaas. Bijzondere gerechten voor een bijzondere avond! Neem vooral ook uw Dinercheque mee. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10