Eetcafe Corenmaet

Dinerbon Breda Eetcafe Corenmaet
Adres
Havermarkt 1
4811 WG Breda
Telefoon
076-5211350
Dinerbon Breda Eetcafe Corenmaet
Dinerbon Breda Eetcafe Corenmaet

Met uw dinerbon kunt u nu terecht bij Eetcafé Corenmaet aan de Havermarkt in Breda! Eetcafé Corenmaet heeft een heerlijke kaart en een superservice. Het interieur van het Eetcafé is prachtig. Het bevat veel oude stijlen en een prachtige bar. Het terras van Eetcafé Corenmaet is groot, u kunt er op mooie zonnige dagen heerlijk genieten van de zon en het gerecht. Het Eetcafé heeft een geweldige gezellige sfeer. Het personeel van het Corenmaet is uitstekend. Zij zijn heel vriendelijk en werken hard om uw bezoek perfect te laten verlopen.

In de keuken van Eetcafé Corenmaet worden heerlijke gerechten voor zowel de lunch als het diner bereid. Zo kunt u ‘s ochtends terecht voor een heerlijke kop koffie met een stuk taart, ’s middags kunt u terecht voor een heerlijke lunch. Hierbij kunt u een lekkere salade krijgen, dagverse soep of heerlijke broodjes. ’s Avonds kunt u terecht voor een heerlijk diner. Daar kunt u heerlijke stukken vlees, vis en verschillende salades verwachten. Ook is er een uitgebreide borrelkaart aanwezig. Hiervan kunt u de meest smakelijke dranken kiezen die u maar wilt. Dat allemaal voor uw dinercheque! Voor iedereen zit er zeker wel iets lekkers tussen. Neem dus gerust jong en oud mee voor extra gezelligheid!

Het Eetcafé is van maandag tot en met zondag geopend. De openingstijden kunnen verschillen tussen 10:00 uur en 2:00 uur. Wilt u eens lekker smullen ga dan langs met uw dinercheque of dinerbon bij Eetcafé Corenmaet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10