Murphy's Grill Breda

Adres
Nieuweweg 75
4811 LW Breda
Telefoon
076 5328290
Dinerbon Breda Murphy's Grill Breda
Dinerbon Breda Murphy's Grill Breda
Dinerbon Breda Murphy's Grill Breda

Murphy’s Grill is een Argentijns specialiteitenrestaurant in het centrum van Breda. Het exacte bezoekadres van dit etablissement is de Nieuweweg 75, aan de linkerkant van de ingang van parkeergarage De Barones. Vlakbij je auto parkeren is dus geen enkel probleem. Stadsbussen 1 en 5 stoppen daarnaast op nog geen 100 meter van Murphy’s Grill. Stap je bij dit restaurant binnen, dan tref je er een moderne strakke inrichting aan, die onder meer uit donker eetmeubilair en opvallende, accentuerende goudkleurige verlichtingsornamenten bestaat. Aangezien deze eetgelegenheid zich praktisch aan het water van de Nieuwe Mark bevindt, kun je er op de dagen dat het Nederlandse weer dat toelaat ook op het terras op de kade van de Argentijnse lekkernijen van dit restaurant genieten. Je dinerbon of dinercheque zijn er overigens de hele week te gebruiken, want deze eetgelegenheid is van maandag tot en met zondag van half 5 ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds geopend.

Wie al eens eerder een Argentijns specialiteitenrestaurant heeft bezocht weet dat de Argentijnse keuken vooral bekend staat om haar smakelijke vleesgerechten. Dat is dan ook precies wat je bij Murphy’s Grill hoofdzakelijk kunt verwachten als je er voor een smakelijke hap aanschuift. Op de menukaart tref je onder meer kwalitatief hoogwaardige Argentijnse steaks aan, die een officiële Angus Beef certificering hebben gekregen. Murphy’s deinst er overigens ook niet voor terug om culinaire uitstapjes naar andere landen te maken om zo je smaakpapillen optimaal te kunnen verwennen. Zo is het ook mogelijk om er te smullen van Australische ossenhaas, spareribs en kipgerechten. Ben je meer een visliefhebber? Zelfs dan ben je bij deze eetgelegenheid aan het juiste adres, want je kunt er bijvoorbeeld ook kiezen voor gegrilde zalmfilet of gamba’s. Laat je je liever culinair verrassen door de keuzes van de chef-kok, dan kies je gewoon voor één van de twee verschillende 3-gangenmenu’s die op de kaart prijken.

Heb je volop genoten van de aangename ambiance en het lekkere eten en drinken dat Murphy’s Grill je tijdens je culinaire avondje uit presenteerde, dan kun je de rekening daarvoor uiteraard gewoon deels of volledig met het saldo van je dinercheque of je dinerbon voldoen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10