Parc Breda

Dinerbon Breda Parc Breda
Adres
Grote Markt 20-22
4811XR Breda
Telefoon
076 514 0632
Dinerbon Breda Parc Breda
Dinerbon Breda Parc Breda

In het centrum van de gezellige Brabantse stad Breda, is restaurant Parc Breda gevestigd. Midden op de Grote Markt, kan de locatie eigenlijk niet beter. En ook het restaurant zelf laat niks te wensen over. Het is een modern restaurant waar u zowel binnen als buiten op het terras heerlijk kunt vertoeven. Vergeet dan ook niet uw Dinerbon mee te nemen als u naar Breda gaat, want bij Parc is deze goed besteed!

Bij Parc Breda kunt u al vroeg terecht. Aan het eind van de ochtend kunt u al met uw Dinercheque terecht voor een uitgebreide lunch. Deze kan bijvoorbeeld bestaan uit een heerlijk broodje, een lekkere soep, of een van de aangename salades. In de avond is de keuze uiteraard ook riant. Zo staan er zowel voor de liefhebbers van vlees-, vis- als vegetarische maaltijden heerlijke keuzes op de kaart. U kunt echter ook kiezen voor een 2-, 3-, 4- of 5-gangen verrassingskeuzemenu, waarbij de keuze qua gerechten voor u gemaakt wordt door de chef. Hierbij kunt u dan, als echte wijnliefhebber, een wijnarrangement bestellen. Deze wijnen worden dan op perfecte wijze afgestemd op de gerechten die u voorgeschoteld krijgt. Als u graag een dessert wil dan staan die uiteraard ook op de kaart. En dit alles is te betalen met uw dinerbon!

Bij Parc in Breda is iedereen welkom om eens lekker te dineren. Ondanks dat dit echt een triple-A locatie is, zijn de prijzen behoorlijk zacht. Dus neem uw dinercheque mee en geniet van een heerlijk avondje uit eten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10