Restaurant Blini

Dinerbon Breda Restaurant Blini
Adres
Ginnekenweg 347
4835 ND Breda
Telefoon
076 5603003
Dinerbon Breda Restaurant Blini
Dinerbon Breda Restaurant Blini
Dinerbon Breda Restaurant Blini

Restaurant Blini is hét visrestaurant in het Ginneken, het culinaire epicentrum van Breda. Bent u een liefhebber van een mooi stukje vis? Dan moet u met uw Dinerbon naar Restaurant Blini! Op de kaart vindt u standaard oesters, kreeftensoep en Fruits de Mer en nog veel meer. Blini is ongedwongen, fris, modern en toch warm. Het enthousiaste team zal er alles aan doen om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Reserveer nu alvast een tafel en vergeet uw Dinercheque niet!

Restaurant Blini beschikt niet alleen over een sfeervol restaurant, maar ook over een terras op de Ginnikenmarkt én een tuin. Vanaf hier heeft u uitzicht op de mooie St. Laurentiuskerk en kunt u ’s zomers eten rondom de vijver. Dit is ook een perfecte plek voor een feest of receptie! Restaurant Blini staat voor een culinaire bereiding van verse vis, schaal- en schelpdieren. Overigens staan er ook een aantal vlees- en vegetarische gerechten op de kaart, zodat alle gasten hier lekker kunnen eten. In ruil voor uw Dinerbon kunt u bijvoorbeeld het verassingsmenu van €45 bestellen. Dan krijgt u vier gangen met de mooiste visspecialiteiten. Op de a la carte menukaart vindt u gerechten zoals Noordzeetong, zeebaars en Canadese kreeft. Tijdens het seizoen hebben ze ook Oosterscheldekreeft in het homarium.

Als u van uitgebreid dineren met een mooi glas wijn houdt, is uw Dinercheque bij Restaurant Blini goed besteed. Onder het motto ‘vis moet zwemmen’ hebben ze een uitgebreide en regelmatig wisselende wijnkaart opgesteld. Ook zijn er bijpassende wijnarrangementen mogelijk. Geniet van de perfecte culinaire avond bij Blini!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews