Restaurant D'n Ouwe Struys

Adres
Roskam 2
4813 GZ Breda
Telefoon
076 5441313
Dinerbon Breda Restaurant D'n Ouwe Struys
Dinerbon Breda Restaurant D'n Ouwe Struys
Dinerbon Breda Restaurant D'n Ouwe Struys

Restaurant D’n Ouwe Struys in Breda is een sfeervol restaurant dat gespecialiseerd is in de lekkerste vis- en vleesgerechten. U kunt hier in een gemoedelijke en warme ambiance genieten van een uitgebreide lunch of rijk diner. Laat u verrassen met uw dinerbon of dinercheque en kom gezellig langs.

Bij restaurant D’n Ouwe Struys zult u heerlijk tafelen aan keurig gedekte tafels onder het genot van sfeervolle muziek. Bij ons kunt u er voor kiezen om  a la carte eten of een mooi menu te bestellen. Onze viskaart bestaat onder andere uit zeetong, kabeljauw, visbord Oostende en verse kreeft uit het homarium terwijl je onze vleeskaart onze struisvogelbiefstuk, tournedos en chateaubriand zeker niet mag missen. Maar ook aan de vegatariers hebben wij gedacht met een mooie selectie van heerlijke pasta’s. Maak uw lunch of diner compleet met een van onze wijnen. Onze doorlopend wisselende wijnkaart sluit perfect aan op de gerechten die u besteld. Zo creeren wij voor u een ongeevenaarde smaakbeleving.

Kom dus gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque en laat u verrassen. Onze chefs maken met alle liefde gerechten voor u klaar van de hoogste kwaliteit en onze gastheren en gastvrouwen ontvangen u met open armen. Wij hopen u sne te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10